Blog

6 tipů pro lepší vzduch ve vašem domově

6 tipů pro lepší vzduch ve vašem domově

Život ve větších městech a moderních domovech s sebou přináší hodně výhod. Ale bohužel i jednu velkou nevýhodu. Nemůžete se těšit z čistého vzduchu ve svém domově. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak si můžete užívat mnohem čistější ovzduší, zbavit se bakterií a alergenů. Přinášíme vám hned šest způsobů, jak toho můžete snadno dosáhnout i u sebe doma.

Toyota podpořila nákup ultrazvuku pro kolínskou nemocnici

Toyota podpořila nákup ultrazvuku pro kolínskou nemocnici

Dnešního slavnostního uvedení ultrazvuku do provozu se zúčastnil president automobilky Koreatsu Aoki s manažerem pro bezpečnost Tomášem Paroubkem. Za kolínskou nemocnici pak zástupce ředitele pro zdravotní péči MUDr. Pavel Hoffmann a primář MUDr. Martin Nováček. O demonstraci přístroje se postaral Radek Maceška z dodávající firmy Electric Medical Service.

Tipy, jak se naučit správně dýchat při běhu

Tipy, jak se naučit správně dýchat při běhu

Správná technika dýchání je jedním z klíčových faktorů pro úspěšný a příjemný běžecký trénink. Když se naučíte, jak efektivně dýchat při běhu, zlepšíte svůj výkon, vytrvalost a celkový komfort. V tomto článku se zaměříme na to, jak dosáhnout optimálního dýchání během vašich běžeckých aktivit.

Příprava na svatební den

Příprava na svatební den

Svatební den je jedním z nejkrásnějších a nejvýznamnějších okamžiků v životě každého páru. Je to den, kdy se láska a sliby spojují v jedinečném rituálu, který bude tvořit nezapomenutelnou vzpomínku na celý život. Přípravy na svatební den mohou být vzrušující, ale také náročné. Jak se tedy připravit na den D?