Kamion srazil motorkáře, policie hledá svědky

Po tragické nehodě kamionu s motorkou pokračuje policie ve vyšetřování. Řidič kamionu údajně ohrozil motorkáře, ztratil kontrolu a nezastavil. Vyšetřovatelé žádají o záznamy z palubních kamer a informace na čísle 158.

V návaznosti na tragickou nehodu, ve které se střetl kamion s motorkou, pokračuje policie ve svém vyšetřování. Podle vstupních údajů se zdá, že řidič kamionu  ohrozil motorkáře, který následně ztratil kontrolu nad vozidlem. Řidič kamionu nezastavil a pokračoval v jízdě. Vyšetřovatelé tak apelují na všechny, kteří jeli v době nehody kolem místa činu, aby poskytli jakékoliv záznamy z jejich palubních kamer. Policejní mluvčí, paní Vlasta Suchánková, prosí o jakékoliv informace na tísňovém čísle 158.

Mluvčí záchranné služby, paní Monika Nováková, informovala, že motorkář utrpěl zranění, která byla neslučitelná s životem. 'Navzdory nejlepším snahám našich záchranářů a pokračování resuscitace po delší dobu, pacient bohužel na místě zemřel,' uvedla paní Nováková.

Nehoda se stala na 25. kilometru mezi exity Mirošovice a Hvězdonice ve středních Čechách ve směru na Brno. Hlášení o srážce kamionu s motorkou policie přijala kolem 18:00. Původně předpokládala, že dálnice bude kvůli tomuto incidentu uzavřena po dobu tří hodin. Avšak, již od 18:45 se situace začala normalizovat a pravý jízdní pruh na místě nehody byl znovuotevřen. Před 22:00 se pak již situace plně uvolnila a dálnice byla opět plně průjezdná.