Masofest: Hudební festival plný lahůdek a zlatavého piva

Masofest Tour v Litoměřicích nabídne unikátní zážitek spojení hudby, piva a masa. Festival přiláká návštěvníky díky různorodým delikatesám a žánrově pestrým kapelám jako Martin & Jirka 80leta, Kroky Michala Davida, Mícha ’Tučný a další. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program pro celou rodinu.

Co by mohlo být lepší než spojení skvělé hudby, lahodného piva a chutných pokrmů? Milovníci kvalitního jídla i žánrově pestré hudby se letos mohou těšit na unikátní akci Masofest Tour, který se koná ve městě Litoměřice. Hodnocení tohoto netradičního festivalu je pozitivní, jelikož experienci účastníků posouvá na novou úroveň

Masofest který proběhne 28.-29. června 2024 není klasickým hudebním festivalem, kromě lahodných masových pokrmů můžeme ochutnat i ostatní delikatesy. Různorodé jídlo zaručeně potěší každého návštěvníka a přiláká tak různé věkové kategorie. Kvalitní piva z portfólia Pivovarů Lobkowicz dodají atmosféru a zaručí pravý festivalový zážitek.

Na festivalu Masofest se můžeme těšit na široké spektrum hudebních žánrů, od popu až po rock. Vystoupí zde populární české kapely a zpěváci jako Martin & Jirka 80leta, Kroky Michala Davida, Mícha ’Tučný, Vojta Nedvěd s kapelou, Olga Lounová s kapelou, Josef Vágner s kapelou, Modern Talking tribute, Verona, Jakub Smolík s kapelou, Marcel Zmožek, Milan Peroutka s kapelou, Laura a její tygři, Premiér a Martin Harich s kapelou.

Program bude rozdělen do dvou dnů, které přinesou nejen skvělou hudbu, ale také zábavu pro celou rodinu. Kromě hudebních vystoupení se návštěvníci mohou těšit také na bohatý doprovodný program, který zahrnuje soutěže, aktivity pro děti, workshopy či ochutnávky jídla a nápojů.

Nenechte si ujít tento jedinečný festivalový zážitek se špičkovou hudbou a vynikající nabídkou jídla a pití. Masofest Tour v Litoměřicích je skvělá příležitost, jak si užít léto v přátelském prostředí plném zábavy, hudby a dobrého jídla. Vstupenky na akci jsou již v prodeji, doporučujeme neváhat a zajistit si místo na tomto nevšedním festivalu.