Půjčka pro OSVČ je spojená jen s minimální administrativou

Papírování, jímž ztratíte zbytečně čas? Vůbec ne, moderní krátkodobé úvěry pro podnikatele vypadají úplně jinak. Žádost, jíž pošlete jednoduše online, budete mít kompletní už za několik málo minut. Náročná administrativa by nikoho netěšila, ale dnes můžete vše zvládnout snadno přes internet.

Jde jen o malý formulář, ve kterém se představíte a zbývá už jen doložit, že jste aktivním podnikatelem. Pak jen stačí, abyste si vybrali částku, jíž právě potřebujete. Na okolnosti půjčky se nikdo nebude ptát, když potřebujete finanční injekci, dobře víte, proč tomu tak je. Podobný dotaz by vše jen zbytečně zdržel.

Začíná se na pěti tisících

Jaká suma je vlastně k dispozici? Nezáleží na tom, jestli jste nováček nebo ostřílený matador, tahle nabídka platí úplně pro všechny. Každý příběh je totiž trochu jiný, nikdo si ale nepřeje složitý postup. Půjčka pro OSVČ má jasná pravidla, podmínek je ale opravdu jen minimum. Pokud jste si právě vyřídili živnostenský list a potřebujete peníze na nákup software nebo vybavení dílny, je tato nabídka právě pro vás.

  • 5 000 Kč je nejnižší možná suma. Koupit si firemní tablet nebo jinou drobnou elektroniku?
  • 30 000 Kč je maximum. Nabízí se investice do notebooku, ale také vybavení dílny nábytkem.
  • 7 a 30 dnů, takové jsou mantinely pro splátkový kalendář. Vyberte si tedy podle libosti.

Peníze budou k dispozici ještě dnes

Je to klasická podnikatelská půjčka, při které nebudete na nic čekat. Nemusíte také chodit osobně na pobočku, což s sebou přináší značnou časovou úsporu. Pokud stojíte na startu nové životní etapy, pak je zapotřebí finanční injekce do začátku. A když banka nevyhoví žádosti, protože za sebou nemáte téměř žádnou historii, nabízí se oslovení nebankovního sektoru. Stačí se prokázat aktivním IČ, pak už je zapotřebí jen základní ověření identity.

Komerční sdělení. Zdroj textu: Inzerent. Zdroj obrázku: Pixabay.com