Během 24 hodin bylo zamítnuto překročení okresů Sokolov - Cheb ve 229 případech

Za posledních 24 hodin od středy 17. 2. 2021 od 7:00 hodin do čtvrtka 18. 2. 2021 byl zamítnut vstup nebo výstup z okresů Sokolov a Cheb ve 229 případech. I v tuto dobu byly důvody zamítnutí obdobné jako v předešlých dnech. Nejčastěji se jednalo o nákupy, návštěvy známých, turistiku nebo občané nebyli schopni prokázat oprávněný důvod své cesty. Kontroly i nadále respektují a prozatím nedošlo v souvislosti s tímto opatřením k narušení veřejného pořádku.

"Během včerejšího dne jsme v místech kontrolních stanovišť neměli hlášeny žádné problémy s dopravou a nedocházelo téměř k žádným kolonám. Během dne a vpodvečer se tvořila mírná kolona před hraničním přechodem na Pomezí na komunikaci I/6. Nákladní vozidla zde byla policejní hlídkou odkláněna na parkoviště poblíž odběrného místa," sdělila por. Bc. Zuzana Týřová.

K sedmé hodně ranní dnešního dne se tvořila mírná kolona na dálnici D6 mezi Karlovými Vary a Sokolovem.

"Opět žádáme občany, aby ještě před příjezdem ke kontrolním stanovištím měli připravené potřebné doklady či dokumenty, kterými budou při namátkové kontrole policistům prokazovat svůj účel cesty a tím tak urychlí zdržení na kontrolních stanovištích," dodala.


por. Bc. Zuzana Týřová