Bohemia Sekt opět děkuje zdravotníkům v první linii

Společnost Bohemia Sekt ze Starého Plzence navazuje na jarní poděkování zdravotníkům z covidových pracovišť Bory a Lochotín Fakultní nemocnice Plzeň.

Pro chvíle po náročných směnách jim posílá 500 lahví sektu Bohemia Sekt speciální limitované edice „Buďte Spolu“.

„Po jarním náporu spojeným s epidemií onemocnění COVID-19 přišlo pro zdravotníky další, ještě mnohem náročnější období. Rádi bychom jim znovu vyjádřili podporu a vděčnost za veškerou jejich práci a péči. Blíží se vánoční svátky, kdy lidé bývají snad více než kdy jindy se svými blízkými. Rozhodli jsme se proto věnovat lékařům, sestrám a zdravotnickým pracovníkům z Fakultní nemocnice Plzeň 500 lahví limitované edice Bohemia Sekt „Buďte Spolu“. Přejeme jim, aby prožili co možná nejpoklidnější svátky, ideálně spolu s jejich nejbližšími,“ říká Ondřej Beránek, ředitel společnosti BOHEMIA SEKT.

Ve Fakultní nemocnici se stále léčí mnoho pacientů s nemocí Covid-19 a po letošních zkušenostech mají k této nákaze všichni zdravotníci velký respekt. Ředitel FN Plzeň Václav Šimánek dodává: „Rok 2020 nás mnohému naučil a byl opravdu pro celou nemocnici velmi náročný. Veřejnost nás hodně podporovala a každé poděkování nás posouvalo dál.  Děkujeme společnosti BOHEMIA SEKT za dar pro naše zdravotníky a i v roce 2021 Buďme Spolu.“

Společnost BOHEMIA SEKT sídlí a vyrábí sekty ve Starém Plzenci nedaleko Plzně již od roku 1942 a značka Bohemia Sekt letos oslavila padesát let od uvedení na trh. BOHEMIA SEKT dlouhodobě spolupracuje například s?Plzeňským krajem, městem Plzeň, městem Starý Plzenec i kulturními institucemi v regionu.