Bohemia Sekt pokračuje ve spolupráci s Plzeňským krajem

Společnost BOHEMIA SEKT stvrdila partnerství s Plzeňským krajem, novou deklaraci podepsal jednatel a ředitel společnosti Ondřej Beránek a hejtman kraje Václav Šlajs.

Spolupráce trvá od roku 2005 a týká se zejména oblasti marketingu, propagace, cestovního ruchu, kulturních a společenských vztahů.

Dlouhodobým cílem společnosti ze Starého Plzence je podpora regionu, ve kterém působí. „Jsme velice rádi, že se můžeme podílet na rozvoji kraje, ve kterém naše společnost působí, ve kterém vznikají naše sekty, a kde žije většina velká část našich zaměstnanců,“ přibližuje ředitel společnosti BOHEMIA SEKT, Ondřej Beránek. Díky spolupráci si například budou moci přiťuknout sklenkou sektu návštěvníci reprezentačních akcí v Plzeňském kraji i jinde v tuzemsku či zahraničí.

„Společnost BOHEMIA SEKT je naším dlouholetým partnerem, stejně jako další významné filmy regionu, jejichž jméno a produkty jsou s naším krajem neodmyslitelně spjaty. Věříme, že tato spolupráce bude nadále pokračovat,“ uvedl hejtman Václav Šlajs.