Campuj.online slaví první narozeniny!

200 článků a více jak 200 000 čtenářů. Díky vám funguje CAMP virtuálně dál.

Díváme se do minulosti i budoucnosti hlavního města. Vybíráme pro vás tipy na procházky po Praze i výlety za současnou českou architekturou. Vymýšlíme úkoly pro děti, žáky, studenty a pedagogy. Epidemiologické okolnosti nám ukázaly, že se dá pracovat odkudkoliv a s kýmkoliv. Diskutujeme tak se zahraničními architekty i urbanisty, kteří by nás za normálních okolností nemohli navštívit a představit svoji práci osobně. A to je jen část toho, co najdete na campuj.online. Přinášíme vám přehled toho, co jsme pro vás za poslední rok připravili.

  • Praha zítra?
    Jak bude vypadat Praha za 20 let? Prozkoumejte nové ulice, čtvrti, parky i mosty, které změní tvář metropole.

  • Poznej Prahu
    Praha, jak ji neznáte. Šťavnaté tipy na neznámá místa i tajemná zákoutí, které můžete objevit při odpolední procházce nebo projížďce na kole.

  • Cesta z města
    Štěstí přeje připraveným. Vybíráme pro vás tipy na nejlepší stavby současné české architektury, které se nacházejí za hranicemi pro někoho hektických měst.

  • Z města do města
    Vydejte se na cestu kolem světa. Zajímá vás, která místa ve světových metropolích navštěvuje architekt Adam Gebrian? Přinášíme vám výběr staveb, které v běžných průvodcích nenajdete.

  • Architips
    Knihy, filmy, výstavy, podcasty o městě, architektuře a urbanismu. Pravidelná dávka tipů od teoretika a kurátora Adama Štěcha.

Aktuální výstavu si lze prohlédnout zde

Další tipy na články a přednášky naleznete zde.