Chodov: Předsálí KASSu dostává konečnou podobu

Do svého závěru se blíží rozsáhlá modernizace vstupu do hlavního sálu v Kulturním a společenském středisku. Stejně tak jako při zahajovacích pracích, také na finiši se podílejí zaměstnanci KASS.

„Minulý týden nastoupila specializovaná firma, která natáhla stropní podhled, obdobný tomu, jaký je v předsálí kina,“ popsal postup prací jednatel KASS Jiří Spěváček s tím, že nyní přijdou na řadu koberce či osazení barového pultu.

Rekonstrukce po jejím dokončení umožní prostory využívat mimo jiné jako moderní multifunkční sál pro menší konference, svatby či narozeninové oslavy. Kapacita pro sezení se zvedne z pětačtyřiceti míst na osmdesát. K dispozici bude samozřejmě wifi připojení a dvě velkoplošné obrazovky.

Práce v KASS se oproti původnímu plánu protáhly, nyní se počítá s tím, že definitivně hotovo bude až koncem dubna. Tak jako jinde je totiž zbrzdila současná epidemiologická situace.

„Také nás zasáhl covid. Bohužel, přišli jsme o jednoho kolegu - Michala Petriláka. Kromě toho, že to byl náš letitý výborný pracovník, byl vždy přívětivý, milý a vtipný. Bude nám všem chybět,“ poznamenal jednatel.


Zdroj: město Chodov
Foto: fb Kulturní a společenské středisko Chodov