Chystáte svatbu či rozlučku se svobodou? Prazdroj nabízí prostory i občerstvení

Jsou v životě okamžiky či události, které si zaslouží být ve všech ohledech dokonalé. Bezesporu k nim patří svatba a také předcházející rozlučka se svobodou ženicha i nevěsty.

Neriskujte zklamání z nevhodného  místa, špatné obsluhy nebo nepovedeného jídla a prožijte svůj velký den v srdci pivovaru Plzeňský Prazdroj.

V pivovaru Plzeňský Prazdroj jsou k dispozici prostory pod střechou i širým nebem, takže můžete plánovat bez ohledu na počasí či roční období. Pro svatební ceremoniál je vhodný altánek skrytý nedaleko nádvoří pivovaru, palouček u Konferenčního centra SECESE, zahradní  pavilon Formanka nebo unikátní Pivovarské muzeum v Plzni. Ideálním místem pro předsvatební rozlučku, svatební hostinu a večerní veselí je Konferenční centrum SECESE, původně reprezentační prostory Měšťanského pivovaru, se čtyřmi sály různých velikostí. Menu je vždy sestaveno dle přání na míru, možné je i grilování pod hvězdnou oblohou. Vítaným bonusem je skvělé plzeňské  pivo přímo od zdroje.

Prostředí pivovaru skýtá „neokoukaná“ zákoutí pro pořízení vzpomínkových fotografií, jako jsou třeba pivovarské sklepy či historická Jubilejní brána. Stejně netradiční jsou i možnosti tematické zábavy pro hosty, kteří jsou zváni do Školy čepování piva Pilsner Urquell nebo na  prohlídku pivovaru.

Více na https://www.prazdrojvisit.cz/pronajem-prostor/svatby/