Dnes již nemusíte jezdit do Německa pro kvalitní produkty. Přivezeme je až k vám!

Každý, kdo bydlí v blízkosti německých či rakouských hranic, asi dobře ví, že nakupovat u našich sousedů se zkrátka vyplatí.

Produkty, které jsou k dostání v německých supermarketech a drogeriích, jsou nejen většinou levnější, ale také kvalitnější. Obzvláště v sortimentu drogerie a kosmetiky mají naše obchodní řetězce co dohánět. V Německu či Rakousku seženete mnohem rozsáhlejší sortiment pracích prášků, aviváží nebo čističů, které jsou svou kvalitou navíc někde úplně jinde, než zboží stejné značky, určené pro východoevropský trh. Bohužel, lidem kteří bydlí od Německa dále, se cesta do bavorského supermarketu tolik nevyplatí. To vše se ale nyní mění.

Dopřejte si rakouskou a německou kvalitu za nižší ceny

E-shop MyAustria.cz se rozhodl proti dvojí kvalitě a dvojím cenám bojovat. Prodává široký sortiment německé a rakouské drogerie, kosmetiky a potřeb pro domácnost,  včetně kvalitní eko kosmetiky a kosmetických přípravků pro malé děti. Těšit se můžete na německé prací prášky, odpuzovače hmyzu i ekologickou dětskou kosmetiku pro péči o vaše miminko. Rakouská a německá drogerie je zakoupena přímo od spolehlivých dodavatelů v Německu či Rakousku a může se tudíž pochlubit kvalitou, která odpovídá potřebám náročného západoevropského zákazníka.

Nákup v e-shopu MyAustria.cz vám ušetří peníze i čas

Není žádným tajemstvím, že drogerie a kosmetika, stejně jako většina zboží, je u našich západních sousedů o poznání levnější. Cesta tam a zpátky vás ovšem stojí čas a peníze na benzín. Je proto mnohem výhodnější, vybrat si kvalitní rakouské či německé zboží z pohodlí vašeho obývacího pokoje a nechat si jej dovézt až domů. Ušetřené prostředky pak můžete využít na něco mnohem zábavnějšího, než je procházka po rakouském či německém obchodním centru.

MyAustria.cz dodává do domácnosti, penzionů, restaurací i firem pouze originální produkty drogerie a kosmetiky. Zmíněný internetový obchod garantuje rychlé dodání zboží zdarma při objednávkách nad 1.500 Kč. Díky spolupráci pouze s ověřenými dodavateli a obchodními partnery MyAustria.cz garantuje prodej výhradně originálních produktů.

Zajímavou, zákazníky velmi oblíbenou a komfortní službou je expresní doručení objednávky do 48 hodin. Objednejte si potřebné produkty online a MyAustria.cz zajistí dodání už do 48 hodin. To stojí za vyzkoušení!

Image by Anastasia Gepp from Pixabay