Do nového roku s generálním úklidem, který zajistí společnost ÚKLID PRESTO!

Na konci roku si každý dává předsevzetí, co vše by mělo být v následujícím roce lepší. A kromě toho, že se chceme zbavit zlozvyků, plánujeme i vylepšení domovů a okolí.

Pryč je doba, kdy jsme si na chodbách panelových domů posouvali šipečku, která partaj má tento týden službu na úklid. Dnes už na to máte skvělou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO, a tím si ušetříte spoustu času a trápení se silnou nečistotou.

Jaká je aktuální nabídka?

Společnost se podřizuje poptávce, která poslední měsíce ukazuje, že největší zájem je o pravidelný týdenní dodavatelský úklid, tedy tyto práce: komplexní úklid bytových domů v Plzni úklid chodeb a schodišť, údržba vstupních dveří, údržba a úklid kabiny výtahů, úklid sklepních chodeb, zabezpečujeme také veškeré generální úklidy, mytí oken a prosklení, čištění stěn výtahových šachet, strojní čištění garážových stání úklidy po rekonstrukcích a revitalizacích.

ÚKLID PRESTO, s.r.o., nabízí a zajišťuje tyto úklidové služby už od roku 1993 a v průběhu této doby už provozovatelé našli prověřený a fungující způsob jak spolehlivě, kvalitně a cenově přijatelně zabezpečit tento typ úklidu. V současnosti provádí společnost dodavatelský, pravidelný úklid pro více než 200 Společenství vlastníků jednotek v Plzni a okolí. 

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA A ZÁSADY PRO KVALITNÍ ZAJIŠTĚNÍ ÚKLIDU PRO SVJ
1. úklid provádí prověření a vyzkoušení pracovníci. Všichni pracovníci včetně brigádníků dokládají výpis z trestního rejstříku.
2. pravidelná a důsledná kontrola úklidu určeným pracovníkem firmy.
3. pojištění firmy pro případné způsobené škody při úklidu.
4. v případě, že nastanou zásadní problémy s prováděním úklidu, jsou řešeny vždy jedním z majitelů firmy.

Chcete vědět více? Kontaktujte přímo společnost ÚKLID PRESTO!

Kontakt:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.
Provozovna firmy
Šikmá 214/8
Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz
web: www.uklidpresto.cz