Doubrava: Policie stále pátrá po pachateli loupeže

V pátek dne 12. července 2019 přesně v poledne došlo v Aši – část Doubrava k loupežnému přepadení. Toho se měl dopustit dosud neznámý maskovaný pachatel, jenž byl přibližně 180 cm vysoké postavy a byl oblečen do teplákové soupravy s kapucí tmavé barvy.

O této loupeži jsme vás již informovali zde.

Chebští kriminalisté nadále prověřují případ loupežného přepadení ze dne 12. 7. 2019. K popisu dosud neznámého pachatele může Policie ČR uvést, že byl přibližně 180 – 185 cm vysoké štíhlé postavy, bílé pleti a plešatý. Na sobě měl při činu sportovní černé tepláky s vyobrazením bílého nápisu A C A B na pravé nohavici a bílého nápisu 13 12 na zadní straně tepláků v oblasti hýždí. K nim měl oblečenou sportovní černou bundu přes hlavu s kapucí, s dvěma podélnými bílými pruhy na obou rukávech a s nápisem bílé barvy Londsdale na levé straně v oblasti hrudníku. Na nohou měl černé sportovní boty.

Policisté žádají veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k pachateli, která by jim pomohla k jeho dopadení, zavolali na tísňovou linku 158 nebo se obrátili na jakoukoliv policejní služebnu.


nprap. Bc. Zuzana Týřová