Doubravecký Sokol zve na sobotní oslavy

V areálu doubraveckého Sokola v sobotu vrcholí akce Sokol spolu v pohybu. Zahrnuje dětské odpoledne, sportovně společenský večer a noc doubravecké sokolovny.

Dětské odpoledne startuje ve 14 hodin a v případě špatného počasí se přesune dovnitř sokolovny a přizpůsobí  možnostem tělocvičny, přísálí a jeviště.

Co nabídne?  Dětské (skluzavka, houpačka, kladinky, lanové prvky – balančka, vlnobití) a posilovací prvky (lyže, šlapadlo), ruské kuželky, stolní fotbal, házení na terče, pedello, petangue, panák, malý skákací hrad, koloběžky aj. – nabídka jak pro děti, tak i pro dospělé. Drobné ceny pro účastníky budou připraveny.

Odpoledne budou v přísálí nebo místnosti cvičitelského sboru připraveny staré fotografie, kroniky apod, takže veřejnost může nahlénout do historie tělocvičné jednoty i Sokola.

Sportovně společenský večer odstartují v 18 hodin nejmladší členové. Vystoupí skupina dětí s rodiči, dále pak malí badmintonisté a gymnastky.

V hlavní části večera se představí několik členů T. J. tak, jak je ostatní neznají:
    • Zahrají bratři Kosové (Lukáš housle, Matouš klávesy)
    • Z repertoáru skupiny La Gioia vybere a několik písní zazpívá nohejbalista Matej Vaník
    • Na akordeon zahraje badmintonista Petr Vacek

Co bude dál?

Na sportovně-společenský večer naváže Noc doubravecké sokolovny.
Bude připraveno malé občerstvení, do pozdních hodin bude otevřená restaurace Havránek, můžete posedět, popovídat si, zavzpomínat, zatančit si, zazpívat...

Vstup na akci je volný, pokud chcete mít jistotu, že si budete mít kam sednout, rezervujte si alespoň rámcový počet míst v kanceláři T. J. nebo na tel.č. 602169692.


Štítky: sokol doubravka