Fotokalendář a fotokniha - skvělý dárek pro rodiče i blízké přátele

Už týdny se trápíte s výběrem dárku pro příbuzné a stále ne a ne vás něco napadnout? Obdarujte je krásnou fotoknihou plnou společných zážitků nebo fotokalendářem s fotkami jejich ratolestí nebo čtyřnohých mazlíčků. Uvidíte, jak ohromnou radost budou mít.

Fotoknihy potěší maminku i strýce

Fotoknihy se společnými vzpomínkami, fotografiemi vnoučat nebo záběry z výletů jsou skvělým dárkem pro všechny členy rodiny i blízké přátele, kteří si rádi zavzpomínají u šálku dobré kávy nebo čaje. Při jejich výběru máte prakticky neomezené možnosti. Volit můžete z předpřipravených motivů nebo si navrhnout vlastní a originalitu dárku tak ještě umocnit.

FotoZeus nabízí volnou ruku také při výběru vazby fotoknihy. Ty jsou totiž dostupné v různorodých variantách, mezi kterými najdeme:

  • kroužkové,
  • sešitové,
  • kovové,
  • tvrdé.

Všechny fotoknihy jsou dodávány v prémiové kvalitě s velkým důrazem na vaši spokojenost. Rozhodně se tak nemusíte bát, že by se vám po pár prohlédnutích fotoknihy rozpadaly nebo opotřebovávaly. Koukat do nich a vzpomínat tak můžete klidně celý den.

Fotokalendáře domů i do práce

Chcete mít své blízké vždy u sebe a každým pohledem na datum si připomínat, kdo na vás doma čeká? Nechte si zpracovat fotokalendář online a mějte své blízké u sebe i při těch nejnáročnějších pracovních dnech.

Fotokalendáře
jsou dostupné v různých formátech, takže si můžete nechat vyrobit stolní i nástěnný kalendář rozdělený na týdny, čtrnáct dní či celý měsíc. Vybírat si můžete také z celé řady velikostí, jež budou plně odpovídat vašim potřebám a požadavkům. Samozřejmostí jsou také široká okénka, do nichž si můžete dělat poznámky a díky tomu s fotokalendáři už nikdy na nic nezapomenete.

Komerční sdělení. Zdroj foto: Andrew Angelov / Shutterstock.com