Hlasujte pro kraj v turistické anketě

Blížící se konec roku nabízí tradiční ohlédnutí za uplynulou turistickou sezonou. Zhodnotit své dojmy z návštěvy jednotlivých regionů mohou lidé také v rámci ankety „Kraj mého srdce.“ Pomozte i vy vybrat region, který patří k turisticky nejoblíbenějším. Anketa probíhá až do 31. ledna 2020 a pro hlasující jsou připraveny hodnotné ceny.

Anketa „Kraj mého srdce,“ která se letos koná již posedmé, mapuje míru popularity krajů České republiky u široké laické i odborné veřejnosti. Výsledky hlasování přináší přehled o tom, jak jsou regiony vnímány například z hlediska dovolených, výletů s dětmi, cykloturistiky, památek, folklóru či lázeňství a wellness. Anketu tradičně pořádá Vydavatelství KAM po Česku ve spolupráci s veletržní správou PVA EXPO Praha pod záštitou Asociace krajů České republiky.

Hlasování probíhá on-line formou na turistickém portálu www.kampocesku.cz. Hlasující udělují v každé kategorii tři hlasy svým preferovaným krajům s tím, že za první preferovaný kraj v kategorii udělují tři, za druhý dva a za třetí jeden bod. Pro pět vylosovaných hlasujících jsou navíc připraveny zajímavé ceny, mimo jiné pobyt v zámeckém hotelu Libice po dvě osoby na dvě noci. Výsledky ankety budou vyhlášeny a ceny pro vítězné kraje předány 13. února 2020 na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World v Praze.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje