Kam vzít děti za zábavou i za sportem? Vsaďte na Jumparenu ve Fun Areně Cheb

V zábavním centru Fun Arena Cheb najdete spoustu atrakcí, které si užijete s celou rodinou. Zkuste například Jumparenu, kde se zabaví celá rodina.

Zábavní centrum Fun Arena Cheb nabízí nekonečné možnosti zábavy a spoustu zajímavých atrakcí. Vyzkoušet můžete motokáry na vnitřní i venkovní dráze, virtuální světmultiballlaserovou střelnici nebo jumparenu, kde najdete atrakce jako molitanové moře, lezeckou stěnu, spider wall, ninja dráhu a další.

Jaké atrakce v Jumpareně najdete?

  • OLYMPIJSKÁ TRAMPOLÍNA

Věděli jste, že trampolíny mají kořeny už ve středověku? Dříve se jako původnce trampolín využívaly pružná prkna, která měla za úkol danou osobu dostat se do výšky. První kroky k výrobě trampolín podnikli Eskymáci, kteří pro výrobu používali mroží kůži.

  • NAFUKOVACÍ AIRBACK

Milujete výšky? Zaskákejte si na přistávací plochu o rozměru 25 m2 z výšky 1,5 metrů nebo 2 metrů.

  • TRAMPOLÍNIŠTĚ

Trampolíniště si jistě zamilují nejen vaše děti! Vyřádit se můžete celkem na 16 trampolínách, kde si můžete vyzkoušet různé skoky, triky či přemety.

  • LEZECKÁ STĚNA

Nejde jen tak o ledajakou lezeckou stěnu. Po téhle stěně vyšplháte tak vysoko, jak vám sily dovolí a pak jednoduše seskočíte do molitanového moře! Na základě množství molitanových polštářů je skok nejen zábavný, ale stoprocentně bezpečný.

  • MOLITANOVÉ MOŘE

Molitanové moře může využít každý, kdo má obavy z pádů. V moři si můžete zaskákat jak je libo, a i když se trochu bojíte, molitanové moře vám pomůže strach překonat.

  • PŘETLAČOVANÁ NA KLADINĚ

Přetlačovaná na kladině. Už to zní velmi zajímavě a zábavně. Vyzkoušejte si zde svou obratnost a rovnováhu.

  • BASKETBALL

Nemáte zrovna dva metry, ale chcete si zkusit dít koš z výšky? Žádný problém! Vyskočte co to půjde a staňte se profesionálním basketbalistou.

  • SPIDER WALL

Spider wall se stane bezesporu nejoblíbenější atrakcí celé rodiny. Stačí si obléci speciální oblek se suchým zipem, skočte, co nejvýše to půjde a přilepte se na zeď. Dokud nezkusíte, neuvěříte, jaká je to zábava.

  • NINJA DRÁHA

Jaká zábava na vás čeká na ninja dráze? Pokud si vzpomínáte na hry bez hranic, ninja faktor či opičí dráhy z dětství, pak už tušíte, co vás na ninja dráze čeká. Na dvou tratích si dokonce můžete vyzkoušet svou bojovnost a na čas závodit ve dvojici.

Zalíbilo se vám ve Fun Areně? Ubytujte se přímo v areálu

Zábavy i atrakcí na vás ve Fun Areně čeká opravdu hodně. Stihněte všechno a zarezervujte si ubytování přímo v areálu. Využít můžete také areálové restaurace, kde si dáte výborné jídlo, ale i kávu či skvělé pivo.

Pozn. redakce: FUN arenu Cheb rozhodně stojí za to navštívit. Udělejte radost svým bízkým dárkovým poukazem!

Andrea Ježková, mediální skupina REGION24

FUN Arena Cheb
Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Web
www.funarenacheb.cz
Facebook
FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Provozní doba areálu:

Po - Čt 13:00 - 21:00 hod.

Pá - Ne 10:00 do 21:00 hod.

Zdroj fotografie: https://funarenacheb.cz/jump-arena/galerie