Karlovarsko: O Senior Pas požádalo už 10 tisíc seniorů

V Karlovarském kraji už je přes 10 tisíc zaregistrovaných seniorů v projektu Senior Pas! A to kraj spustil projekt pro občany starší 55 let před pouhými třemi měsíci, kdy bylo v regionu asi 900 držitelů těchto karet.

Senior Pasy v podobě plastové karty umožňují lidem využívat a čerpat zvýhodněné ceny za služby nebo zboží na území regionu i v dalších částech republiky.

"Je vidět, že našim seniorům přesně takové možnosti, jaké nabízí Senior Pas, chyběly. Moc mě těší, že díky slevovým nabídkám, které mohou čerpat na výletech, v lékárnách, v kulturních zařízeních i sportovních areálech, budou déle aktivní a bohatší o nové zážitky. Nyní je v Karlovarském kraji zaregistrovaných 10 433 občanů a slevy nabízí 95 poskytovatelů, což ve všech směrech předčilo naše očekávání. Doufám, že budou mít lidé s využití Senior Pasu dobré zkušenosti a karta jim přinese užitek i radost," řekla hejtmanka Jana Vildumetzová.

Jak uvedl náměstek hejtmanky Petr Kubis, v lednu 2018 bude pro seniory k dispozici katalog s přehledem všech poskytovatelů slev z našeho regionu. Kraj také pořídil vůz viditelně označený foty a nápisy, které se vztahují k projektu Senior Pasů. Automobil bude vyjíždět do regionu a přiveze registrační lístky i dalším lidem, kteří ještě nejsou držiteli karty.

Všechny informace i možnost registrace lidé najdou přímo na stránkách Senior Pasů - viz zde.

O tom, že v kraji začínají fungovat Senior pasy jsme vás informovali zde.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje