Karlovy Vary: Startuje nová soutěž muzea

Pracovníci Muzea Karlovy Vary přicházejí s další aktivitou pro veřejnost, která má pomoci zabavit děti i dospělé v této nelehké době. Jedná se o soutěž s názvem Pojďte s námi za zvířaty.

Muzeum Karlovy Vary již před Vánoci přineslo úspěšnou soutěž v podobě „Vánočního okénka.“ Nyní nabízí dětem i dospělým účast v interaktivní hře, která je spojená s procházkou po městě. Hra „Pojďte s námi za zvířaty“ bude probíhat v době čtyř po sobě jdoucích víkendů. Každý týden se v okně muzea objeví zadání úkolů a otázek pro soutěžící. K jejich vyřešení bude nutná procházka po městě.

Účastníci budou muset být vybavení fotoaparátem, případně mohou fotografie pořídit i na mobilní telefon. Odpovědi na soutěžní otázky a pořízené fotky pak zašlou všechny najednou, a to po zadání posledního úkolu na mail sekretariat@kvmuz.cz. Termín pro odeslání odpovědí je do 14. 3. 2021. Všechny správné odpovědi pak muzeum odmění.

Soutěž odstartuje v pátek 12. 2. 2021, kdy se v přízemním okně muzea objeví první zadání. Více informací naleznete na webových stránkách Muzea Karlovy Vary.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje