Karlovy Vary: Vánoční soutěž měla velmi příznivý ohlas

Ve dnech 27. listopadu - 20. prosince uskutečnilo Muzeum Karlovy Vary vánoční soutěž, aby alespoň touto formou zpestřilo adventní čas zájemcům ochuzeným o návštěvu muzea, ze známých důvodů zavřeného. V okně muzea na Nové louce v Karlových Varech se vždy v pátek objevil Anděl s určitou indicií, která soutěžícím sloužila jako nápověda k závěrečnému rozluštění soutěžní otázky. Tu zde zájemci objevili v poslední adventní víkend.

Odpovědí přišla celá řada a všichni, kdo odpověděli správně, obdrželi dárkový balíček, který mimo her pro děti obsahoval i muzejní publikace a především volné rodinné vstupenky pro návštěvy muzeí v Karlových Varech a Jáchymově. Vstupenky platí od března tohoto roku až do konce roku 2022.

Kromě odpovědí na soutěžní otázku dorazilo do muzea také mnoho poděkování za krásné zpestření předvánočního času, vycházky do lázeňské části i za výherní balíčky.

Všechny, nejen ty, kteří se zúčastnili vánoční soutěže, Muzeum Karlovy Vary snad potěší informací, že v přípravě je už nová soutěž, která by měla začít během února.


Zdroj: Lev Havlíček