Kde si skvěle užijete pivní lázně ve stylovém ubytování?

V pivním hotelu a lázních v Nepomuku se perfektně zrelaxujete, a ještě budete ubytováni ve stylovém ubytování s pípou přímo na pokoji!

Doba dovolených je tady a pokud přemýšlíte, kde si užít pořádný relax a příjemné ubytování, pak přesně pro vás jsou tady Pivní lázně v Nepomuku. Jsou zde pro vás připraveny různé pivní procedury, ale také nádherné ubytování, které je laděné do přírodních barev a venkovského, přesto moderního stylu. Na každém pokoji na vás čeká vlastní výčepní zařízení a parádně vychlazené pivo. Takový komfort si jednoduše musíte zamilovat. Designové pokoje jsou pojmenované po pivech z farmářského pivovaru Zlatá kráva, ve které se samozřejmě můžete i vykoupat. Na pokoji si nejčastěji vychutnáte Sametovou 12.

Co všechno na vás v Pivním hotelu čeká?

Rádi byste strávili netradiční relaxační pobyt v ČR? Zarezervujte si pobyt v Pivním hotelu a lázních v Nepomuku a užijte si parádní chvíle pohody. Čekají na Vás nejen příjemné koupačky v pivním stylu a lahodně vychlazená točená piva, ale v neposlední řadě také výborné jídlo a plno dalších zajímavých aktivit. Těšit se můžete i na wellness bar, multifunkční a dětské hřiště nebo můžete zavítat na nedalekou farmu plnou zvířat.

Dejte stresu dovolenou a užijte si různé wellness procedury

Wellness znamená cestu k souladu mysli, duše a těla. Cílem hotelu je, aby se hosté cítili co nejlépe a oprostili se od každodenních starostí a stresů. Pro tyto účely je zde vybudováno relaxační centrum, kde najdete finskou a parní saunu, vířivku, Kneippovy lázně, solnou stěnu, zážitkovou sprchu a relaxační místnost

S čím vám pomůže pivní lázeň?

Pivní lázeň je založena na koupeli v přírodních extraktech, ze kterých se vaří pivo – chmel, pivovarské kvasnice a slad. Vysoký obsah chmelových silic přispívá k uvolňování kožních pórů a celkové revitalizaci. 

Pivovarské kvasnice pak díky svému vysokému obsahu vitamínu B a aktivním enzymům působí blahodárně na regeneraci pokožky. Díky této jedinečné kombinaci přírodních ingrediencí dochází během koupele k povzbuzení látkové výměny, vyplavení škodlivých látek z těla, uvolnění vnitřního i vnějšího napětí, únavy a stresu, a tím k dokonalému duševnímu i tělesnému odpočinku.

Za jak dlouho do Pivních lázní dojedete?

Vybrali jsme pro vás několik větších měst, ze kterých se do Nepomuku dostanete za pár minut. Pokud jste z Klatov, cesta vám bude trvat pouhých 29 minut. Z Plzně si dojedete na relaxační dovolenou do 44 minut. Z Českých Budějovic dorazíte přibližně za 90 minut, podobně jako z Prahy, ze které cesta potrvá cirka 92 minut. O 18 minut déle než z Prahy, bude trvat cesta z Karlových Varů. Jak můžete vidět, Pivní lázně v Nepomuku jsou, co se cestování týče, velmi dobře dostupné.

A pozor! Od neděle do čtvrtka si můžete dopřát ubytování v Pivních lázních za výhodnější cenu!

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: www.pivnihotel.cz
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz

Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel