Konec února přinese charitativní koncert Muzikanti pomáhají

Exkluzivní on-line koncerty se odehrají v pátek 26. února a v sobotu 27. února 2021. Představí se na nich jak špičkoví muzikanti z Karlovarska, tak známá jména české hudební scény. Budou nejen zpívat, ale také povídat o svých zážitcích, vzpomínkách na své začátky nebo naopak o plánech na letošní rok. Program obohatí třeba vystoupení karlovarské pěvecké třídy Štěpánky Steinové. Večerem provází moderátor Radim Jehlík.

„Jsem ráda, že můžeme koncerty zprostředkovat alespoň takto, v online prostředí. Diváci nejen z Karlových Varů ale i z celého světa je mohou sledovat z pohodlí svých domovů. Nenahradí to bohužel atmosféru normálního koncertu, s hudbou v prostoru a s lidmi kolem, i pro vystupující to je určitě náročnější bez inspirativní přítomnosti diváků, ale přesto věřím, že si to můžeme všichni společně užít. Koncert v KV Areně takto na dálku děláme vůbec poprvé, něco podobného jsme si ale odzkoušeli už při loňském slavnostním rozsvícení vánočního stromu, a podle dosahu na sociálních sítích byl zájem diváků skutečně velký. Sama se již nyní těším na vystoupení skupiny KVeen – Queen Live Experience. Svým sledováním a příspěvkem můžeme navíc pomoci dobré věci,“ říká primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová.

Koncerty "MUZIKANTI POMÁHAJÍ" jsou sice přístupné zdarma, ale zároveň charitativní. Výtěžek z koncertu pomůže nejen realizovat kulturní charitativní akce v domovech pro seniory, ale také v podobných sociálních zařízeních v Karlových Varech a dále pomůže i handicapovaným sportovcům. Dárce nejvyššího finančního příspěvku na charitativní účet obdrží od Agentury VLNY dvě permanentky na všechny akce pořádané agenturou v roce 2021!

Na transparentní účet 123-3328790257/0100 lze přispívat už teď, během koncertů i po nich.

Program: 
Pátek 26. února … JAZZ – FUNKY – POP
18:00 – Pěvecká třída Štěpánky Steinové
18:40 – Funky Monx
19:35 – Big Band Šmeralka
20:20 – Milan Krajíc & JAZZ Fancies
21:45 – Jan Spálený & ASPM

Sobota 27. února … ROCK – BLUES – POP
18:00 – Hlavolamy
18:50 – Bernard Blues Band
20:00 – Luboš Pospíšil & 5P
21:20 – KVeen: Queen Live Experience
22:25 – Uriah Heep REVIVAL

Akci spolupořádají Statutární město Karlovy Vary, KV ARENA, VLNY music agency, Tyrkstage a Radio BEAT.


Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary