Lužánky motivují k aktivnímu trávení volného času soutěží

Středisko volného času Lužánky připravilo ve spolupráci s firmou Bageterie Boulevard soutěž „Staň se mistrem zábavy a vyhraj křupavou bagetu.“ Principem soutěže je sdílení tvoření a jiných aktivit, ať už doma nebo na procházkách. Soutěž není věkově omezená.

Zúčastnit se jí mohou celé rodiny od 22. března do 30. dubna. Více informací a pravidla najdou zájemci na Lužánky Live.

Školy a volnočasová zařízená jsou v Brně zavřená s přestávkou od října. Děti a teenageři mají spoustu energie, kterou nemohou vybít s kamarády. Ale mohou se aspoň v rodinném kruhu zabavit smysluplnou aktivitou a sdílet vzájemně své tipy. Stát se mistrem nebo mistryní zábavy a každý všední den po dobu třiceti dní k tomu vyhrát bohatě obloženou bagetu. O program a o skvělou svačinu bude postaráno!

„Chtěli bychom motivovat děti i dospělé, aby si své všední dny zpestřili, věnovali se tomu, co je naplňuje, a třeba vyzkoušeli i něco nového. Také bychom rádi vytvořili prostor pro sdílení nápadů a aktivit v době, kdy je trávení volného času velice omezené. Jsme rádi, že jsme našli vstřícného partnera, který daroval třicet poukazů na bagety podle vlastního výběru,“ uvedla jedna zorganizátorek Kristýna Kolibová ze SVČ Lužánky.

Inspirace, návody na tvoření, hry a recepty najdou zájemci v nově vzniklém lužáneckém e-shopu, na webových stránkách mezi online aktivitami, na interaktivních procházkách a v online magazínu Lužánky Live. Soutěžící mohou sdílet své příspěvky přes sociální sítě nebo e-mail. Mohou zasílat fotografie, krátká videa nebo třeba básně a texty. Každý všední den včetně státních svátků vyberou organizátoři projektu jednoho výherce nebo výherkyni, kteří si budou moct zvolit bagetu dle libosti. Soutěž potrvá do 30. dubna, kdy bude vyhlášená Super výhra – speciální překvapení pro nejlepší/ho soutěžící/ho.

Zdroj: tisková zpráva, SVČ Lužánky