NA JEDEN TÝDEN VYSOKOŠKOLÁKEM ONLINE

V týdnu od 8.–12. března 2021 nabízí Fakulta sociálně ekonomická UJEP pro středoškoláky i širokou veřejnost online přednášky na zajímavá témata. A všechny zdarma!

Konkrétní nabídku celkem 8 přednášek z nejrůznějších oblastí vzdělávání, které jsou charakteristické pro ústeckou fakultu sociálně ekonomickou, lze snadno dohledat na webových stránkách této fakulty. Zkrátka nepřijdou ani zájemci ze zahraničí, neboť nabídka zahrnuje přednášky také v angličtině, němčině a francouzštině.

Zde jsou připravená témata:

  • Brand, brand image and brand management (v angličtině)

  • Customer Journey

  • Regiony a města jako kvalitní a dobrá místa pro život

  • Klamavá reklama

  • Ženy umějí číst v mapách

  • Umění přesvědčivě prezentovat

  • Interkulturelle Kommunikation (v němčině)

  • La RDCongo, pays au coeur de l´Afrique (ve francouzštině)

„Každoročně jsme pro studenty středních škol připravovali akci s názvem Jedenden vysokoškolákem. Během tohoto dne přišli studenti na naši fakultu, donašich učeben, a přímo u nás si vyzkoušeli, jaké to je být studentem vysokéškoly,“ říká organizátorka akce Jitka Ježková, referentka pro vnější vztahy fakulty, a dodává: „Letos naše brány, bohužel, otevřít nemůžeme. Alei navzdory komplikacím, které současná doba přináší, chceme poodkrýt, jak sestuduje na naší fakultě, i když v online podmínkách. Výhodou je, že takmůžeme přednášky rozložit do celého týdne a zároveň je nabídnout i širokéveřejnosti.“

Jednotlivé přednášky budou probíhat od pondělí 8. března do pátku 12. březnav přesně určený den a čas. „Budeme rádi, pokud nám zájemci dají přespřihlašovací formulář na našem webu předem vědět, o kterou přednášku majízájem. Lektoři se tak budou moci ještě lépe připravit na konkrétní publikum,“ vysvětluje Jitka Ježková.

Pozitivní a důležitá informace na závěr – všechny přednášky jsou zcela zdarma.

Veškeré podrobné informace naleznete na www.fse.ujep.cz  – „Jeden týdenvysokoškolákem“

Kontakt: Jitka Ježková, jitka.jezkova@ujep.cz, +420 775 605 083


Zdroj: tisková zpráva UJEP