Nahlédněte do pánské šatny - které kousky v ní nesmí chybět?

Pánská šatna je místo, které naprosto jasně odráží svého majitele. Existuje však oblečení, které by v ní rozhodně nemělo chybět, ať je majitelem kdokoli. Podívejte se, které to je!

Co v šatně musí být?

Trička a košile tvoří naprostý základ šatníku. Aby vám posloužila tak, jak mají, musí být z dobrého materiálu. Pořiďte si určitě pár kousků v neutrálních a dobře kombinovatelných barvách jako jsou bílá, černá, tmavě modrá. Vždy dbejte na to, aby na nich nebyl patrný zub času - ať působí nově. K tomuto základu už můžete doplňovat ta, která odráží váš styl. Podívejte se třeba na originální pánské košile na answear.cz.  

Kalhoty, bez kterých se pravděpodobně neobjedete jsou alespoň jedny džíny a další kalhoty podle potřeby (chino, baggy). Základní džíny si pořiďte v klasickém stylu a bez detailů. A platí tu stejné pravidlo jako u triček a košil, protože i džíny a kalhoty jsou velmi často namáhané používáním. Přeci jen - nosíte je prakticky denně. Ať vypadají co možná nejvíc nově. 

Bez ohledu na to, zda máte v práci nějaký dress code, každý muž by měl mít v šatně alespoň jeden svetr. Pokud to není běžná součást vašeho šatníku, volte ho v nějaké neutrální barvě. Využijete ho při různých příležitostech a vyhnete se tak nakupování na poslední chvíli, když ho budete náhodou potřebovat. A pokud je to oblíbená součást vašeho šatníku, můžete popustit uzdu fantazii a nechat se sem tam unést na vlně módních trendů.

Pro chladnější dny se rozhodně neobejdete bez dobře padnoucího kabátu nebo bundy. Podívejte se na https://answear.cz/k/on/obleceni/bundy-a-kabaty. Místo v šatně udělejte jen těm kouskům, které vám skvěle padnou a jsou z kvalitního materiálu. V tomto případě také platí, že jich na ramínka raději pověste více. Ať máte po ruce svrchník pro každou příležitost. Skvělé kabáty najdete například na https://answear.cz/k/on/obleceni/bundy-a-kabaty/kabaty

Je nutné myslet i na zvláštní příležitosti? Ano!

Alespoň na ty základní. Oblek, který skvěle sedí není doménou jen manažerů a ředitelů firem. Každý ve svém životě najde nejednu příležitost v roce, kdy se hodí. Proto by i oblek, včetně všech doplňků (kravata, motýlek) měl rozhodně odpočívat ve vaší šatně a čekat na tu správnou příležitost. 

Stejně tak, i když nejste veliký sportovec, vybavte svou šatnu základním sportovním oblečením. Sportovní kalhoty, funkční tričko a alespoň jedna mikina. Nebo rovnou celá tepláková souprava na answear.cz. Uvidíte, že se vám nejednou bude hodit. A navíc jsou teplákové soupravy teď velmi módní záležitost!

A čím to vše doplnit?

Nejdůležitější ze všech doplňků jsou jednoznačně boty. A že by neměly být pouze jedny je samozřejmé. Počet párů určuje nejen roční období, ale také příležitosti, ke kterým je obouváte. Ať už máte párů kolik chcete, udržujte své boty v kondici. Ať jsou vždy dokonale vyčištěné a nachystané tak, že je můžete okamžitě obout!

Další doplňky volte tak, jak je vám příjemné. Sluneční brýle, hodinky, šperky, opasek nebo dokonce kšandy mohou skvěle odrážet váš styl a doplnit základ vašeho šatníku. U doplňků mějte na paměti jednu důležitou věc - neměly by se vymykat příležitosti, ke které je oblékáte. Jinak je to zcela na vás. Velký výběr různých doplňků najdete na https://answear.cz/m/vans

A jak to vypadá ve vaší šatně? Máte tam skutečně vše, co potřebujete?