NÁKUPNÍ VÝLET DO OUTLETU INGOLSTADT VILLAGE

Chcete nakupovat chytře, levně, pohodlně a na jednom místě? Zveme vás na VIP SHOPPING do Ingolstadt Village Designer Outlet, kde na jednom místě je více jak 110 outletových butiků světových značek. Zájezd autobusem z Plzně se uskuteční 11. května 2016. Pojeďte samy, s partnerem nebo kamarádkou, o všechny bude luxusně postaráno. Welcome drink, dárek, další 10% sleva. Po celý den s námi bude paní Simona Fink, reprezentantka česko-bavorské spolupráce. Více na www.excellentnizena.cz

Outlet

NÁKUPNÍ VÝLET DO OUTLETU INGOLSTADT VILLAGE 11. 5. 2016

Milé dámy,

dovolte, abychom vás pozvali na VIP SHOPPING do Ingolstadt Village Designer Outlet. Zájezd se uskuteční dne 11. května 2016.

Toto outletové městečko se v poslední době stává stále vyhledávanějším právě ze strany české veřejnosti. Důvodů proto je hned několik – značková móda za skutečně výhodné ceny, jeho vzdálenost od českých hranic a také vzrůstající zájem české veřejnosti o nákupy v zahraničí. Nezůstávejte ani vy za tímto trendem pozadu a poznejte potenciál outletového centra Ingolstadt Village, kde pořídíte exkluzivní módní kolekce za báječné ceny se slevou až 60 %.

Pojeďte samy, s partnerem nebo kamarádkou, o všechny bude luxusně postaráno. Welcome drink, dárek, další 10% sleva – to vše jen pro excellentní ženy. Po celý den s námi bude paní Simona Fink, reprezentantka česko-bavorské spolupráce, která nám poradí i pomůže se lépe zorientovat v tak velké záplavě obchodů.

Více než 110 outletových butiků: Aigner Outlet, Armani, Baldessarini, Bench, Boggi Milano, Luisa Cerano, Coccinelle, Christ, Desigual, Escada, Fred Perry, Furla, Hackett, L’Occitane en Provence, Lacoste, MCM, Michael Kors, Seidensticker, Napapijri, Schneiders/Salzburg, True Religion Jeans, Wolford a další. Úplný seznam najdete na www.IngolstadtVillage.com .

 

Přihlásit se můžete do 9. května 2016. Vypravujeme pouze jeden autobus, takže neváhejte s registrací.

Cena: 480 Kč

Odjezd autobusem z Plzně bude v 7,30 hodin, Šumavská ulice (blízko vlakového nádraží).

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat – tel. 732 858 631, zena@explzen.cz

Přihláška - www.excellentnizena.cz