Napadení obsluhy mycí linky

Pátráme po dosud neznámém útočníkovi a jeho doprovodu. Pomůžete nám?

Policisté z místního oddělení Letňany pátrají po dosud neznámém muži a jeho doprovodu, který napadl v Letňanech v Praze 9 obsluhu mycí linky. V pondělí 30. srpna přijeli čtyři muži k mycí lince a po předchozí slovní rozepři, dva z nich, fyzicky napadli obsluhu.  Jednoho z útočníků již má policie ve „své moci“, druhý zatím spravedlnosti uniká. Jedná se o muže sportovní postavy, který má na sobě černé tílko a na pravé paži vytetovaný kříž. Policisté by také rádi mluvili s jeho dvoučlenným doprovodem, jedná se o dva muže, kteří vozidlem spolu s podezřelým přijeli a byli napadení přítomni. Jeden z poškozených utrpěl zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice.
Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět jak celý incident, tak útočník. Pokud muže na kamerových záznamech poznáváte, nebo máte jakékoliv informace, které by vedly k jejich vypátrání, kontaktujte linku 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu PČR.
Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.


por. Mgr. Violeta Siřišťová – 20. 10. 2021