Plzeňské Popelky s bezobalovou kosmetikou a drogerií nyní najdete na nové adrese. Obchůdek sídlí na náměstí T.G. Masaryka vedle Obchodní akademie

Byli jste zvyklí nakupovat svou oblíbenou kosmetiku a drogerii bez obalu u Popelek? Pak byste měli vědět, že obchůdek nyní najdete na náměstí T.G. Masaryka 26.

V Obchůdku u Popelek můžete zakoupit ekologickou kosmetiku a drogerii tzv. ,,bez obalu“. Stačí si přinést vlastní nádobu a vše si jednoduše ,,načepovat“ v libovolném množství.

Přímo k obchůdku se nyní dostanete tramvají č. 4

Obchůdek byl přestěhován koncem října na novou adresu, kterou se stalo Masarykovo náměstí, kde má svou zastávku tramvaj číslo 4. Pohodlně a bez nepříjemných kolon se tak dostanete tramvají až k obchůdku. Parkování v okolí je možné za poplatek.

Není vám ekologie lhostejná? Pak je Obchůdek u Popelek vhodný právě pro vás

Zde si s ohledem na přírodu můžete zakoupit nejrůznější kosmetické přípravky, kterými jsou například přírodní výrobky určené k péči o vlasy, tělo, pokožku či zuby. Další obalové i bezobalové prostředky, které jsou šetrné k životnímu prostředí jsou prostředky určené na úklid či praní, ale najdete zde také přípravky pro nejmenší či zajímavé výrobky z chráněných dílen.

Bonusem jsou vratné obaly, které můžete zakoupit přímo na místě, proto se vůbec nic nestane, pokud svůj vlastní obal zapomenete doma.

Popelky mají svůj e-shop, kde si zboží pohodlně vyberete

Na e-shopu www.obchudekupopelek.cz si zboží můžete z pohodlí domova prohlédnout a ,,vytipovat“ si to, které se vám nejvíce hodí. Protože Popelky žijí v Plzni a s radostí podporují lokální trh, zboží vám donesou nebo ekologicky dovezou po regionu Plzeň-město pouze za 80 Kč. Při nákupu nad 1 500 Kč navíc získáte donášku domů zcela zdarma.

Překvapte své nejbližší ekologickým vánočním dárkem z Obchůdku u Popelek

Přemýšlíte, jaký originální dárek zvolit pod stromeček? Takovým dárkem se mohou stát právě výrobky z chráněných dílen, jejichž koupí podpoříte znevýhodněné občany, kteří je vyrábějí. Dalším tipem jsou například kosmetické výrobky pro muže nebo ekologická kosmetika pro ženy.

Obchůdek u Popelek
nám. T.G. Masaryka 26, 301 00 Plzeň

Web
: www.popelkysro.cz
E-shop
: www.obchudekupopelek.cz
Facebook
: Obchůdek u Popelek