Plzeňský kraj poděkuje sestřičkám koncertem

U příležitosti Mezinárodního dne sester, který připadá na středu 12. května, poděkuje Plzeňský kraj zdravotním sestrám za jejich záslužnou práci, která je mnohdy spíše posláním než zaměstnáním.

Poděkování koncertem se uskuteční výhradně on-line formou. Pro všechny sestřičky bude připraveno překvapení od zpěváka Voxela.

Poděkování formou koncertu a představení vybraných zdravotních sester pracujících na covidových odděleních proběhne on-line 12. května 2021 z areálu DEPO2015 v Plzni od 17:00 hodin a bude přenášeno na facebookovém profilu a youtube kanálu Plzeňského kraje, na facebookových stránkách jednotlivých nemocnic v Plzeňském kraji a částečně také ve vysílání ZAK TV.

Medailonky pod taktovkou moderátora Jirky Pelnáře představí zdravotní sestry, které v období epidemie koronaviru pracovaly přímo na covidových jednotkách nemocnic v Plzeňském kraji. Program okoření kapely HIBAJ a Turbo. Se speciálním překvapením pak přijde zpěvák Voxel, a to přímo pro všechny sestřičky, které si na svůj den oslavu a poděkování zaslouží.

Akce se uskuteční pod záštitou hejtmanky Plzeňského kraje Ilony Mauritzové, která má ve své gesci mimo jiné zdravotnictví. Právě tento obor ji provází celý život a je její srdcovou záležitostí.

Odkaz na on-line přenos na profilu Plzeňského kraje ZDE.

Odkaz na on-line přenos na youtube kanálu Plzeňského kraje ZDE.


Štítky: