Pobyt v Pivních lázních jako perfektní dárek nejen pro muže

Pokud nevíte, co darovat svému muži, partnerovi, bratrovi nebo tatínkovi, dopřejte mu pivní zážitek v Pivních lázních v Nepomuku.

V naší zemi snad neexistuje muž, který by nemiloval pivo. Spojte jeho oblíbený nápoj s relaxačním zážitkem a máte perfektní dárek pro muže. Pivní lázně v Nepomuku nabízí kvalitní řemeslné pivo z pivovaru Zlatá kráva a spoustu odpočinkových procedur.

Tímto dárkem si šplhnete

Pivo všude kolem, výborné jídlo a nespočet příjemných relaxačních zážitků. Za tohle vám váš muž poděkuje. Můžete mu dopřát pobyt jen pro něj nebo vyrazit společně. V každém případě bude tento pobyt stát za to! Útulné a originálně vybavené pokoje, různé druhy řemeslného piva, pivní speciály či vlastní pípa přímo na pokoji. Tímto dárkem si šplhnete u každého muže.

Každý muž si zde přijde na své

Je váš muž pravý pivař? Paráda! V Pivním hotelu se podávají piva z pivovaru Zlatá kráva, který produkuje různé druhy svrchně i spodně kvašených piv a různých pivních speciálů. Zde si to své oblíbené pivo najde opravdu každý. Tradiční rodinný pivovar Zlatá kráva byl v roce 2018 zrekonstruován a jeho součástí je také šalanda, salónek a původní klenbové ležácké sklepy a sklady.

Uvařte si vlastní pivo!

Je vaším snem uvařit si vlastní pivo? Zde si ho splníte! Staňte se sládkem a uvařte si v pivovaru Zlatá kráva vlastní pivo s originální recepturou. Se vším vám samozřejmě pomůže zkušený personál a vy si tak splníte svůj sen o výrobě vlastního jedinečného piva, které bude jen a jen vaše. Pokud vás například zajímá také historie a prohlídka pivovaru, zajděte na exkurzi, kde si dokonce sami můžete načepovat pivo přímo z tanku. Pobyt v Pivních lázních zajisté ocení každý pořádný milovník piva.

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: www.pivnihotel.cz
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz

Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel