Prodlužte si víkend a užijte si relax v Pivním hotelu a lázních v Nepomuku! Při pobytu od neděle do čtvrtka získáte výhodnější cenu

Láká vás vykoupat se v pivní lázni se džbánkem v ruce? Navštivte ve dnech neděle, pondělí, úterý, středa nebo čtvrtek Pivní lázně v Nepomuku a užijte si prima pobyt s různými pivními procedurami za výhodnější ceny!

Tak trochu jiný hotel

Pivní hotel Vám nabídne více než čekáte od klasického hotelu. Unikátní koncept ubytování se zážitkem přímo v pivovaru si zamilujete hned na poprvé a zažijete něco úplně nového a jedinečného. Designové pokoje s pípou přímo na pokoji, pojmenované po pivech z farmářského pivovaru Zlatá kráva, Vás dostanou svou originalitou.

Každý pokoj má svoji nezapomenutelnou atmosféru a příběh. Můžete si tak třeba vychutnat zlatavý mok při západu slunce na balkóně nebo si načepovat pivo přímo na pokoji (pokojová pípa je v provozu každý den do 22:00, na všech pokojích je jeden druh piva, nejčastěji Sametová 12).

Neodolatelná pivní lázeň

Pivní lázeň podporuje imunitní funkci organismu, je založena na koupeli v přírodních extraktech, ze kterých se vaří pivo – chmel, pivovarské kvasnice a slad. Vysoký obsah chmelových silic přispívá k uvolňování kožních pórů a celkové revitalizaci.

Pivovarské kvasnice pak díky svému vysokému obsahu vitamínu B a aktivním enzymům působí blahodárně na regeneraci pokožky. Díky této jedinečné kombinaci přírodních ingrediencí dochází během koupele k povzbuzení látkové výměny, vyplavení škodlivých látek z těla, uvolnění vnitřního i vnějšího napětí, únavy a stresu, a tím k dokonalému duševnímu i tělesnému odpočinku.

Uvolněte stres a užijte si různé druhy wellness relaxace

Wellness znamená cestu k souladu mysli, duše a těla. Cílem hotelu je, aby se hosté cítili co nejlépe a oprostili se od každodenních starostí a stresů. Pro tyto účely je zde vybudováno relaxační centrum, kde najdete finskou a parní saunu, vířivku, Kneippovy lázně, solnou stěnu, zážitkovou sprchu a relaxační místnost.

Celé relaxační wellness centrum je možno pronajmout jen pro Vás, ať jste pár či skupina, nikdo Vás nebude rušit. Jedinečný zážitek si také můžete užít díky několika druhům masáží, peelingů a zábalů.

Užijte si Pivní lázně za levnější cenu od neděle do úterý

V dnešní době, kdy se vše neustále zdražuje, je potřeba si hodně věcí odpírat. Ale nelze stále jen chodit do práce a šetřit peníze, musí se i žít a užívat si života. Přesně proto můžete využít levnější cenu při pobytu od neděle do čtvrtka v Pivních lázních v Nepomuku. Zastavte se a vypněte na chvíli mozek. Prostě jen tak buďte a užijte si plnými doušky vše, co Pivní lázně nabízí.

PIVNÍ LÁZNĚ A HOTEL NEPOMUK

Nám. Augustina Němejce 416, Nepomuk

Web
: www.pivnihotel.cz
Telefon
: +420 724 901 874, +420 373 721 968
E-mail
: recepce@pivnihotel.cz

Facebook: Pivní hotel

Zdroj fotografie: FB Pivní hotel