Promo film kraje získal ocenění na Tourfilmu

Promo film „Plzeňský kraj – nejlepší místo pro život“ byl vybrán mezi 10 nejlepších snímků v kategorii Promo spoty do 3 minut v rámci národní soutěže Tour Region Film.

Vyhlášení vítězů se uskutečnilo na 48. ročníku Mezinárodního filmového festivalu turistických filmů TOURFILM, Česká republika na začátku října v Karlových Varech. 

Do letošního ročníku Tourfilmu a Tour Region filmu bylo přihlášeno celkem 360 snímků. Snímky přihlášené do soutěže Tourfilm letos soutěžily v kategoriích promo spot do 3 minut (10 finalistů), promo spot do 15 minut (5 finalistů), dokumentární film do 30 minut (5 finalistů) a dokumentární film do 60 minut (5 finalistů). 

Finalisté národní soutěže TourRegionFilm soutěžili v kategoriích spotů do 3 minut (10 finalistů), spotů do 15 minut (5 finalistů), televizní nebo online série (5 finalistů) a webové stránky a aplikace (5 finalistů).

V rámci kategorie, kde soutěžil promo film o Plzeňském kraji, který vytvořila společnost ACT Media s.r.o., bylo vybráno 10 finalistů, z nichž porota udělila ocenění Grand Prix a dvě zvláštní uznání.


Štítky: tourfilm