Salon Celebrity Look v Bezručově ulici v Plzni již řadu let nabízí své služby všem, kterým záleží na zdravých a krásných vlasech

Co dělat, když nejste spokojeni se svými vlasy nebo toužíte po změně? Navštivte Celebrity Look a nechte si poradit!

Získejte pocit výjimečnosti!

Slogan „pocit výjimečnosti“, který salon v podtitulu uvádí, není jen synonymem krásného prostředí kadeřnictví, milých a profesionálních kadeřnic a kvalitní vlasové kosmetiky. Motto se snaží vystihnout, že je zde kladen velký důraz na plnění snů zákaznic, na to aby zákaznice odcházely krásné, sebevědomé a s oním pocitem výjimečnosti…to vše se samozřejmě neobejde bez neustálého zdokonalování a sledování trendů a novinek.

Krásné vlasy jsou ozdobou jejich majitelek, ale někdy mohou také pěkně potrápit. Co dělat, když nejste spokojeni se svými vlasy nebo toužíte po změně? Navštivte Celebrity Look a nechte si poradit!

Sníte o krásných dlouhých hustých vlasech? Stačí se zastavit v plzeňském salónu Celebrity Look

Napadlo Vás, že sen o krásných dlouhých, hustých vlasech nemusí skončit jen u snu a závistivých pohledů na ty ženy, ke kterým byla příroda štědřejší? Dnes to již jde a rozhodně nemusíte jezdit daleko, stačí se zastavit v salónu Celebrity Look, protože…

  • Prodlužování a zahušťování vlasů keratinovou metodou z přírodních evropských vlasů zvládají  v salonu Celebrity Look perfektně, ostatně se tomu věnují již 10 let.

  • Zkušené kadeřnice ví, jak nejlépe docílit zcela přirozeného vzhledu, poradí a vyberou optimální vlasy a upraví je tak, abyste si po jejich aplikaci mohla užívat až tři měsíce pocit výjimečnosti bez omezení

  • keratinem připojené vlasy se stanou vaší součástí a oproti klasickým příčeskům s nimi zvládnete koupání, sport i náročnější úpravu na večírek … a po třech měsících se jen v salónu Celebrity Look zastavíte a kadeřnice vám pramínky posune během jedné návštěvy.

Zkušenost nadšené zákaznice

Nikdy jsem neměla hustou hřívu a záviděla ženám, které své vlasy neřeší… Že si téměř ve čtyřiceti letech splním svůj sen a budu mít husté dlouhé vlasy, by mě nikdy nenapadlo. Jsem nadšená a mrzí mě jen to, že jsem do salonu Celebrity Look nezavítala již před deseti lety. Díky salonu nejsou má rána noční můrou, nepoužívám tužidla, laky, suché šampóny a užívám si jen krásné zdravé vlasy, které jsou bohaté i bez úprav." Pavla Š., Plzeň

Bojujete s vypadáváním a řídnutím vlasů? Vyzkoušejte Hairtalk!

  • Co když máte jemné vlasy a navíc bojujete s vypadáváním a řídnutím vlasů, zejména v oblasti horní části hlavy?

  • Máte problém z vlasů vytvořit účes, který Vás bude celý den zdobit a podtrhovat vaši krásu?

  • Anebo jen máte rádi změnu a chcete vyzkoušet třeba delší ofinu či chcete zahustit vlasy, tak aby přirozeně rámovali váš obličej?

Celebrity Look nabízí široké portfolio služeb a do Plzně jako jedni z prvních přináší novinku Hairtalk - první příčesek, který se připevní na temeno hlavy a upevní tak, aby se nehýbal. 

  • Hairtalk je prodyšný a lehký a jeho nošení je pohodlné i diskrétní.

  • Je vyráběn z pravých evropských vlasů v různých délkách i barevných odstínech (včetně ombré).

  • Připevní se přímo na vaše vlasy, nehrozí „nehody“ jako u klasických příčesků.

  • Díky ultratenkému a bezešvému zakončení vlasy vypadají naprosto přirozeně a po nasazení a sestřihání dle vašeho přání a tvaru obličeje si můžete užívat týdny bez starostí.

  • Po 6-8 týdnech se stačí zastavit v kadeřnictví Celebrity Look v Plzni a nechat si příčesek posunout, kadeřnice to zvládne během 1 hodiny.

  • Nejsou žádná omezení, můžete se koupat, sprchovat, upravovat vlasy jako své vlastní. 

Po prodělání Covidu mi vlasy začaly vypadávat ve velkém. Hairtalk mi pomohl

"Po prodělání Covidu mi vlasy začaly vypadávat ve velkém, běžně jsem si z hlavy vyčesávala chomáče vlasů a byla jsem opravdu nešťastná. Hledala jsem řešení a měla jsem štěstí, že jsem  si došla pro radu do Celebrity Look, kde se mi maximálně věnovali, pochopili mé pocity a nabídli mi Hairtalk. Měla jsem trochu obavy, ale nyní jsem nadšená. Vlasy upravuji tak, jak jsem byla vždy zvyklá, a to že vše vypadá přirozeně dokazuje i fakt, že můj manžel nic nepoznal – jen má pocit, že mi to víc sluší." Hanka K., Rokycany

Proč o krásných vlasech jen snít, když si můžete změnit život během jedné návštěvy v Celebrity Look

Domluvte si bezplatnou konzultaci v salonu a dopřejte si investici do sebe a svého sebevědomí.

Salon Celebrity Look

Bezručova 31, Plzeň

Telefon: 777 762 282

Web: www.celebritylook.cz