Sokolov: Městský úřad se po víkendu vrací k běžnému provozu

Městský úřad v Sokolově se vrací k normálnímu provozu a standardním úředním hodinám platným před zavedením některých opatření proti šíření koronaviru. Veškerá agenda a úředníci budou veřejnosti k dispozici v běžném režimu od pondělí 20. dubna.

Nadále však platí, že by občané měli v co největší míře upřednostňovat písemný, e-mailový a telefonický kontakt před osobním ve všech případech, kdy je to možné.

Úřední hodiny jsou od 20. dubna následující: Pondělí od 8 do 17 hodin, Úterý od 8 do 14 hodin, Středa od 8 do 17 hodin, Čtvrtek od 8 do 14 hodin a Pátek od 8 do 12 hodin.

Pokud se už vydáte na městský úřad osobně, pamatujte, že i nadále je třeba dodržovat řadu preventivních opatření proti šíření nákazy. Patří mezi ně povinnost používat ochrannou roušku na obličeji, dodržovat dvoumetrový odstup, využívat desinfekční prostředky a neshlukovat se v místech, kde se čeká na vyřízení žádostí (například registr vozidel nebo občanské průkazy apod.)

Pokud si nejste jisti, zda musíte kvůli vyřízení své záležitosti na úřad osobně, kontaktujte nejdříve s dotazem příslušný odbor a jeho úředníky prostřednictvím e-mailu, nebo zavolejte na čísla telefonů uvedená v kontaktech na webu města.


Zdroj: město Sokolov