Sokolovská ortopedie je už opět plně k dispozici

V sokolovské nemocnici čeká na pacienty tým specialistů s individuálním přístupem, nové moderní operační sály a termín operace v rozumném čase. Tým lékařů Ortopedického oddělení Nemocnice Sokolov pod vedením primáře MUDr. Filipa Veselého je připraven se svým týmem poskytovat komplexní ortopedickou péči.

„Vracíme se zejména k chirurgické léčbě ortopedických pacientů,“ oznámil primář Veselý.

Dobrých lékařů není nikdy dost, proto Nemocnice Sokolov posílila stávající tým lékařů o další erudované specialisty. Naštěstí pomalu pomíjí situace v souvislosti  s COVID - 19 a tak se ortopedické oddělení mohlo vrátit k plnému fungování. Hlavním těžištěm práce týmu ortopedů a zkušených operatérů je chirurgie velkých končetinových kloubů. Klientům, kteří již byli evidováni k ortopedické operaci nebo se s potřebou výměny kloubu nově potýkají, nabízí lékaři nový termín operace nebo zařazení do fungujícího pořadníku.

Operatéři používají také operační techniku, která napomáhá k obecně rychlejší době rekonvalescence. Pooperační péče je nedílnou součástí prováděných operačních výkonů, zajištění intenzivní péče včetně následné rehabilitace je samozřejmostí. Individuální konzultace ke zvolení způsobu operačního řešení, objednání a naplánování operace je stávajícím i novým klientům k dispozici odborná ortopedická ambulance.


Zdroj: město Sokolov

Poznámka redakce: 
Užitečné odkazy na PDF ke stažení