Společnost BOHEMIA SEKT je připravena i na záchranu života

Společnost BOHEMIA SEKT patří k zodpovědným společnostem a svojí výrobnu vybavila profesionálním defibrilátorem. Je tak připravená i na rychlou záchranu lidských životů v případě potřeby.

Společnost BOHEMIA SEKT patří k nejvýznamnějším výrobcům sektů a vín střední a východní Evropy. Ročně prodává kolem 26 milionů lahví. Ocenění udělovaná jejich sektům a vínům na významných mezinárodních a tuzemských vinařských soutěžích potvrzují jejich vysokou kvalitu. Bohemia Sekt je dlouhodobě a se značnou převahou nejoblíbenější značkou sektů v České republice, když dosahuje až 70 procent podílu na trhu šumivých vín. 

Nejlepší sekty a vína vznikají díky poctivé práci

Nejlepší sekty a vína vznikají díky poctivé práci, umu a lásce vinohradníků a vinařů. Schopnost rozpoznat ve víně nejlepší vlastnosti, dále je rozvíjet a touha vytvářet rok co rok nejlepší vína – to je základ, na kterém společnost staví. Je to jejich poslání a výzva. Proto pečují o výchovu odborníků – vinohradníků, vinařů, technologů, enologů a sklepmistrů. Jejich znalosti, praktické dovednosti a zkušenosti jsou pro ně zárukou radosti ze skvělých nápojů konečných zákazníků.

Za všemi úspěchy stojí celý tým lidí

Společnost dosahuje vynikajících výsledků právě díky svým lidem! BOHEMIA SEKT se o své zaměstnance řádně stará a aby zajistila ještě větší bezpečnost, obrátila se na zdravotnické profesionály a vybavila svůj provoz o zdravotnickou techniku (defibrilátory), díky které jim je v případě potřeby poskytnuta okamžitá a rychlá pomoc ještě před příjezdem záchranné služby. Stát se může během pracovního výkonu cokoli, ale společnost BOHEMIA SEKT je připravena!

Zástupce společnosti BOHEMIA SEKT ve Starém Plzenci pan Rollinger nám sdělil, že zvažují zveřejnit umístění defibrilátorů v mobilní aplikaci ZÁCHRANKA. Aplikace ZÁCHRANKA informuje širokou veřejnost o umístění defibrilátorů a umožňuje tak použití přístrojů komukoliv, kdo se vyskytne v ohrožení života a nabídne nejbíže umístěné přístroje od místa události.

Poznámka redakce: Plzeňská firma KRÁSNÝ-zdravotnická technika s.r.o.dodala v září roku 2017 společnosti BOHEMIA SEKT dva kusy DEFIBILÁTORU HEARTSINE 350P a provedla odborné zaškolení personálu. Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika Plzeň se specializuje nejenom na DEFIBRILÁTORY, ale rovněž nabízí resuscitační pomůcky pro KARDIOPULMONÁRNÍ RESUSCITACI (KRP).

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika spolupracuje s profesionálními záchranáři jako je např. RESCUE HELP, z.s, záchranářské a výukové středisko, kterému bezplatně poskytla trenažer DEFIBRILÁTORU LIFEPOINT.