Techmania nabízí tábory na jarní prázdniny. Ještě je místo

Lektoři z Techmanie opět připravili pro své táborníky skvělou nabídku tematicky zajímavých příměstských táborů. Každý si tedy může vybrat zaměření podle toho, co ho nejvíce baví!

Vybírat můžete hned z několika zajímavých témat.

Příměstské, jarní, kempy v Techmanii jsou vhodnou variantou pro ty, kteří nemohou v týdnu, v době jarních prázdnin, vyrazit na hory užívat zimních radovánek, ale i tak chtějí strávit super, aktivní a zajímavé jarňáky!

Z důvodu onemocnění covidem a nebo nařízené karantény se může stát, že se nebudou moci přihlášení táborníci programu zúčastnit. Techmania v těmto případechbude vracet rodičům zpět již uhrazené „táborné“.  Maximální kapacita každého běhu tábora je 15 osob. Na tábory je možné se stále přihlásit až do 31. ledna 2022. Kapacita táborů ještě není naplněna!


 Traveling through Europe v AJ

Tábor je určen pro děti ve věku 9 až 13 let.

Tematicky vhodný kemp pro ty, co si chtějí užít legraci spojenou s cestováním po Evropě! A mají rádi angličtinu…

Během Vašeho jarního kempování si prostřednictvím zajímavých aktivit a her děti vyzkouší nové věci,tradice a zvyky, kuchyně a jazyky zemí našeho kontinentu!

Budou společně s lektorem také diskutovat o nejdůležitějších výzvách, kterým evropské země čelí, azkusí najít společně řešení. Celý program bude v angličtině, která je nejrozšířenějším jazykem na celém světě a důležitou znalostí všech turistů.

Teorie velkého třesku

Tábor je určen pro děti ve věku 10 až 15 let.

Tábor je zaměřen na nejzásadnější okamžiky historie vesmíru. Každý den bude věnovaný jinému období a úkolem účastníků bude podílet se na tomto 13,8 miliardy letdlouhém dobrodružství, které proží během pouhého týdne. Děti se stanou součástí tvorby prvních hvězd, postaví si vlastního dinosaura, budou objevovat tajemství starých civilizací nebo se vydají na cestu na Měsíc a na Mars. Kromě pestrého a neotřelého programuúčastníky tábora čekají i tematické projekce ve 3D Planetáriu a 3D Cinema.

Auta, lodě, roboti

Tábor je určen pro děti ve věku 7až 11 let.

V průběhu tábora se děti seznámí se základními druhy dopravních prostředků. Zkusí si postavit svůj kluzák a podrobí ho zkoumání v aerodynamickém tunelu. Zjistí,na jakých fyzikálních principech plují lodě na hladině a jak se ponorky orientují v oceánu. Zkusí si postavit vlastní raketu na různé druhy pohonu a také proniknou do tajů robotiky.

Pro více informací k jarním, příměstským táborům navštivte:

https://eshop.techmania.cz/jarni-tabory-2022/