Vydejte se do Valče na přednášku o sovím světe s Muzeem Cheb

Muzeum Cheb opět zahájilo přednášky a exkurze v programu Pojďte s námi do přírody 2021. Jedná se o projekt, který v chebském muzeu odstartoval v roce 2005 a od té doby nabízí milovníkům přírody velmi širokou nabídku vycházek, přednášek, exkurzí, výstav a dalších akcí, jež účastníky zavedou do zajímavých míst nejen v Karlovarském kraji.

Tentokrát by měli zbystřit všichni, kteří se zajímají o život sov, protože právě zájemcům o toto téma je určena přednáška a exkurze s názvem Soví svět a Za sovami do zámeckého parku. Průvodce Martin Tomáš představí účastníkům zajímavosti ze sovího světa, některé sovy bude možné také zaslechnut při večerní procházce zámeckým parkem, jež bude na přednášku navazovat.

Akce se koná v rámci cyklu přírodovědných přednášek a exkurzí „Valče – brána Doupova.“ Zájemci o účast se musí přihlásit dopředu a zarezervovat si místo pomocí e-mailu na adresu: petrova.marketa@npu.cz. Přednáška se koná 3.6.2021 a začíná v 18:30 hod. v prostorách Státního zámku Valeč, ve správní budově u zámku.

Vstup na akci je zdarma.

Program dalších přednášek a exkurzí naleznete na webových stránkách Muzea Cheb.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje