Ztracená dívka z Jičína nalezena, předána lékařům

Policie ČR úspěšně ukončila pátrání po pohřešované 16leté dívce z Jičína, které spustila ve pátek. Dívka byla nalezena a předána do péče odborného lékařského týmu; příčina nezmizení zatím nebyla zveřejněna.

V sobotu ráno policie oznámila úspěšné ukončení pátrání po 16leté dívce z Jičína, která byla pohřešována od pátku. Dívka odešla ve pátek po 13:00 ze školy v Nové Pace a domů již nedorazila. Společně s lékařským týmem okamžitě zahájili vyšetřování, aby zjistili příčinu nezmizení. Policie ČR informovala na sociální síti X o úspěšném nalezení dívky a o předání do péče lékařů.

Na Twitteru oznámila Policie ČR: 'Pátrání odvoláváme. Dívka nalezena a předána lékařům. Děkujeme za spolupráci.' Tato informace byla první zprávou o úspěšném nalezení 16leté dívky, která zmizela za záhadných okolností.

Pátrání bylo složité a policie žádala veřejnost o spolupráci, protože se obávali o bezpečí a zdraví mladé dívky. Naštěstí byla dívka nalezena a může se nyní zaměřit na své zotavení ve společnosti odborného leykařského týmu. Příčina nezmizení zatím nebyla zveřejněna, avšak policie bude dál pokračovat ve vyšetřování, aby zjistila, co k zmizení mladé ženy doopravdy vedlo.

Veřejnost, stejně jako rodina a přátelé 16leté dívky, nyní dychtivě očekávají zprávy o jejím stavu a příčině nezmizení. Policie i zdravotnický personál se nadále budou snažit získat co nejvíce informací a zlepšit dívčin zdravotní stav, který byl utrpěn během nešťastné události. Rodině a přátelům byla poděkováno za jejich podporu a spolupráci při pátrání, které nakonec vedlo k nalezení dívky.