Ceny za přínos v oblasti životního prostředí

Nominace na Ceny za přínos v oblasti životního prostředí v Olomouckém kraji jsou otevřeny ve třech kategoriích na cenykraje.cz po celý březen. Veřejnost může vybrat vítěze z nominací v anketě na webu Ceny za přínos v oblasti životního prostředí. Navštivte cenykraje.cz a nominujte své favority.

V dnešním zrychleném světě hledáme lidi a organizace, které vynakládají úsilí na ochranu našeho životního prostředí a věnují se dlouhodobé péči o naši planetu. Olomoucký kraj proto vyhlašuje Ceny za přínos v oblasti životního prostředí, abychom ocenili účastníky, kteří se zasazují o naši zemi a život na ní. Tento rok máte příležitost nominovat své favority ve třech kategoriích na webu cenykraje.cz, a to po celý měsíc březen.

Martin Šmída, radní Olomouckého kraje pro oblast životního prostředí, důrazně podporuje účast veřejnosti v této iniciativě. 'Chceme oceňovat a zviditelňovat ty, kterým na prostředí, ve kterém žijeme, záleží. Nominujte počiny, které vnímáte kolem sebe, těšíme se na ně,' řekl Šmída.

Nominace v letošním ročníku Ceny za přínos v oblasti životního prostředí mohou být podány v těchto třech kategoriích: významný počin v ochraně životního prostředí, dlouhodobý přínos v oblasti životního prostředí a významný počin v separaci a recyklaci odpadů.

Olomoucký kraj uskuteční také veřejné hlasování, aby byla udělena cena veřejnosti. Umožní tak občanům vybrat vítěze z nominací ve všech třech uvedených kategoriích prostřednictvím ankety na webu Ceny za přínos v oblasti životního prostředí.

Přidejte se k oceňování těch, kteří pokračují v poslání životního prostředí a pomáhají zachovat naši planetu pro budoucí generace. Ať už jste svědky inspirativních projektů, neúnavné práce neziskových organizací nebo významných inovací zaměřených na udržitelnost, teď je čas vyjádřit svůj obdiv a podporu. Navštivte web cenykraje.cz a nominujte své favority hned dnes a sdílejte úspěchy těch, kteří opravdu usilují o to změnit svět k lepšímu.