Cheb: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 19. prosince letošního roku kolem 07:30 hodin v Chebu.

Řidič dosud neznámé totožnosti měl v ulici Májova, konkrétně ve směru jízdy od ulice Pražská k ulici Pivovarská, na světelné křižovatce ulic Májová a Pivovarská, kde odbočoval směrem k ulici Evropská, narazit do ženy přecházející po přechodu pro chodce. Žena měla po nárazu upadnout na zem. Řidič měl z vozidla vystoupit a následně se zajímat o zdravotní stav sražené ženy. Chodkyně po chvíli z místa odešla. Poté se žena s lehkým zraněním podrobila vyšetření v nemocnici.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Taktéž žádají řidiče dosud neznámé totožnosti, aby volal na bezplatnou telefonní linku.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva