Karlovy Vary: Několika osobám vyhrožoval fyzickým napadením

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování třiatřicetiletému muži ze Sokolovska.

Podezřelý muž měl ve druhé polovině prosince loňského roku vstoupit do jednoho z hotelů v Karlových Varech. Tam měl potkat jemu známého jednapadesátiletého muže, který mu sdělil, aby prostory opustil, jelikož měl v hotelu dělat nepořádek a obtěžovat hosty. Třiatřicetiletý muž na to měl reagovat tak, že staršího muže začal vulgárně urážet a vyhrožovat mu fyzickým napadením. O několik týdnů později, v první polovině ledna letošního roku kolem deváté hodiny ranní, měl u jednoho z pramenů v Karlových Varech napadnout šestačtyřicetiletou ženu, která ho den předtím požádala, aby prostor pramene opustil, jelikož měl u pramene kolem sebe rozházené osobní věci. Muž měl ženě vyhrožovat fyzickým napadením, vulgárně jí urážet a také jí měl fyzicky napadnout. 

Na konci ledna letošního roku měl opět navštívit prostory hotelu jako v prvním případě. Z toho ho měla vykázat čtyřiačtyřicetiletá žena. Podezřelý muž ale ženu začal vulgárně urážet a také jí vyhrožovat fyzickým napadením. 

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. 

nprap. Jan Bílek