KFC otevřelo již šestou restauraci v Plzni

Největší řetězec restaurací s rychlou obsluhou v Česku, otevřel jubilejní 115. restauraci. V pořadí šestá restaurace KFC v Plzni otevřela tentokrát na ulici Studentská v blízkosti Ice Arena Plzeň.

Řetězec tak reaguje na stále se zvyšující oblibu nabídky KFC u Plzeňáků a lidí z okolí. Křupavé kuřecí nebo vegetariánské pochoutky mohou zákazníci objednávat v Drive-Thru, prostřednictvím služeb KFC Collect či využít službu KFC Rozvoz.

„Moc si vážíme věrnosti zákazníků na Plzeňsku. Rozhodli jsme se, že bychom jim chtěli být ještě více na blízku, a proto jsme včera slavnostně otevřeli další restauraci v Plzni. Kromě tradičních křupavých kuřecích pochoutek se mohou těšit také na vegetariánskou nabídku se sýrem Halloumi nebo nové Veggetky,“ říká Ivana Makalová Dlouhá, ředitelka KFC pro Českou republiku.

KFC podpoří zaměstnanost v regionu
Nová restaurace stále doplňuje tým zaměstnanců. Řetězce rychlého občerstvení mají mnozí spojené jen se studentskými brigádami. KFC však zaměstnává celou škálu lidí. „V našem týmu uvítáme každého, kdo se rád učí novým věcem a má rád naše křupavé kuřecí pochoutky. Nabízíme mnoho benefitů od flexibilního plánování směn, přes rychlý kariérní růst až po dynamický a mladý tým lidí. Právě flexibilitu si pochvalují kromě studentů také maminky na mateřské dovolené, které pracují v našich restauracích,“ dodává Makalová Dlouhá.

Nově otevřená pobočka o rozloze 280 metrů čtverečních v ulici Studentská nabízí 91 míst k sezení uvnitř. V letních měsících zákazníci jistě ocení možnost posedět venku a užít si sluníčka. Připraveno je 32 venkovních posezení.

Nezapomněli ani na řidiče
Potěšeni budou jistě i řidiči. Restaurace s Drive-Thru, tedy možnost vyzvednout objednávku u okýnka a pokračovat v cestě, je umístěna na výpadovce z Plzně směrem na Chotíkov. Kromě toho díky službě KFC Collect si mohou zákazníci objednat jídlo dopředu a vyzvednout ve vybraný čas, ať už v restauraci nebo právě v Drive-Thru. Na Plzeňsku mohou zákazníci využít také KFC Rozvoz a vychutnat si kuřecí či vegetariánské pochoutky v pohodlí domova.


Štítky: kfcregion24