Kvalitní vybavení pro chytrou domácnost? Somfy je tou pravou volbou

Chytrá domácnost je taková domácnost, kterou lze ovládat s pomocí jednoho ovladače, a to i na dálku. Snadno lze nastavit teplotu, chlazení i stínění v jednotlivých místnostech, a to pouze několika kliknutími. Přestože se může zdát, že přechod z obyčejné na chytrou domácnost je náročný, není tomu tak. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži.

Ovládejte celou domácnost s pomocí jednoho kliknutí

S pomocí systémů Somfy lze snadno přejít na propracovanou chytrou domácnost. Co to v praxi znamená? Díky jedinému stisku centrální jednotky můžete rozsvítit světla v místnosti, zapnout topení či naopak chlazení, spustit rolety na oknech a zapnout rádio. Somfy je totiž výrobce kvalitních technologických vychytávek, díky kterým můžete mít veškeré přístroje v domácnosti pod palcem.

Jaké vybavení nesmí ve smart home chybět?

Co by mělo být součástí smart home? Samozřejmě centrální jednotka, s jejíž pomocí budete moci veškeré přístroje ovládat a kterou budete moci propojit také se svým chytrým mobilním telefonem. Dále je praktické pořídit si chytré zámky, kamery i ovládání dveří. Nezapomínejte ale ani na chytré vytápění, chlazení a stínění. Čím větší počet úkonů zautomatizujete, tím snazší budete mít život.

Kde sehnat kvalitní vybavení do chytré domácnosti?

Jakmile si ujasníte, jaké produkty nesmí ve vaší chytré domácnosti chybět, navštivte webové stránky Kovopolotovary.cz, na kterých najdete vše, co budete při zařizování smart home potřebovat.

Život v chytré domácnosti je snadný, bezpečný a vysoce návykový. Ovládání domácnosti na dálku již dávno nepatří do sci-fi literatury a filmů, nýbrž se konečně stalo realitou. Užívejte si pohodlný rodinný život v obklopení přístrojů, které můžete ovládat z postele, gauče nebo také z druhé strany světa.

Zdroj obrázku: Somfy