9. TICA Výstava & Benefice: Objevte Krásu Koček ve Znojmě!

9. mezinárodní výstava koček TICA se koná v České republice 27.-28. dubna 2024. Akce organizuje klub COOL CATS a uskuteční se ve Znojmě. Část vstupného půjde kočičímu útulku ZNOJEMSKO. Navštívit můžete přednášky a vidět ukázky nejen častých, ale i vzácných plemen koček.

Podpořte s námi místní Azyl Znojemsko na již 5. benefiční výstavě koček. Tentokrát ve stylu pirátů z Karibiku. Mezinárodní posuzovatelé. K vidění mnoho známých i méně častých plemen ve 4 posuzování současně. Prodejní stánky, občerstvení, přednášky (Klára Nevečeřalová – znáte z TV, Zora Kolářová)

Ve dnech 27. – 28. 04. 2024  se uskuteční již 9. mezinárodní TICA výstava koček v České republice, kterou pořádá klub COOL CATS. 

Nyní zavítáme do krásného města, Znojmo. A jak už je zvykem, bude to již 5. BENEFIČNÍ výstava, kde část obnosu ze vstupného bude darována kočičímu Azylu ZNOJEMSKO.

Na našich výstavách můžete vidět nejen zástupce plemen, která bývají na českých výstavách běžně k vidění, jako jsou perské kočky, ragdollové nebo jedno z největších plemen, mainskou mývalí kočku, ale také poměrně vzácná plemena koček, která jsou k vidění pouze na našich výstavách. Na předchozích výstavách jsme, jako vůbec první klub, představili českým návštěvníkům plemeno LYKOI, kočky plemene SAVANNAH, TOYGER nebo AUSTRALIAN MIST.

Přichystali jsme pro vás i bohatý program. K vidění bude hlavně netradiční, tzv. americký způsob posuzování, kdy v každém z posuzovatelských kruhů (3-6 dle formátu výstavy) probíhá paralelně posuzování všech přihlášených koček a zároveň je v každém z kruhů vyhlašováno i finále, tedy volba nejlepší kočky/kocoura/koťátka/kastráta. V průběhu celého dne budete mít možnost vidět opravdovou SHOW a prezentaci nejkrásnějších koček nejen z České republiky, ale z celého světa.

V sobotu se můžete zúčastnit přednášek Kláry Nevečeřalové, známe z TV pořadu Kočka není pes. A v neděli dopoledne přednášky chovatelky a odbornice na přirozené stravování.