V opilosti bojovala proti Satanovi a upírům, zdemolovala vinotéku. Kolik v sobě měla promile?

Žena z Nového Lískovce rozházela na silnici inventář z vinotéky, bráníc se před údajnými upíry a Satanem. Případ vyvolal značný rozruch a žena byla převezena do psychiatrické nemocnice. Strážníci a Brněnské komunikace následně uklidili silnici.

Neobvyklý případ narušení veřejného klidu měl minulý týden zajímat brněnské strážníky. Žena z Nového Lískovce totiž rozhodila na silnici inventář z vinotéky, která se nedávno uzavřela. Tvrzením, že tímto způsobem bojuje proti upírům a Satanovi, způsobila značné rozruch a výsledkem byl její převoz do psychiatrické nemocnice.

Napadení útokem upírů se žena rozhodla bránit na konci minulého týdne zhruba ve dvě hodiny ráno. V tu dobu se pustila do demolice vybavení vinotéky, která se nachází v Novém Lískovci. Svědek jejího nezvyklého chování přivolal městskou policii, která přijela na místo akce.

Po příjezdu strážníků našli zmatenou ženu, která se pohybovala mezi rozbitými židlemi, paletami a dřevěnými klíny. 'Hlídce vysvětlovala, že se snažila ubránit před satanem a upíry a rozhodit palety a klíny do prostoru kolem sebe vyhodnotila jako nejlepší způsob ochrany,' uvedla mluvčí brněnské městské policie Markéta Skřivánková.

Strážníci vzhledem k ženině psychickému rozpoložení přivolali záchranáře. Na žádost záchranářů provedli dechovou zkoušku, která ukázala 1,22 promile alkoholu. Sanitka následně ženu převezla do psychiatrické nemocnice, jejím případem se bude zabývat správní orgán.