Potyčka mezi řidiči v Mikulovicích

V článku se řeší kuriózní incident ve vesnici, kde řidič kamionu ignoroval dopravní pravidla, což vyústilo v potyčku. Škody byly vyčísleny na 50 tisíc korun. Incident zdůrazňuje důležitost dodržování dopravních pravidel a zodpovědného chování na silnicích.

Svědky nebezpečného incidentu na trase byli řidiči osobáků, jejichž cesty se střetly s cestou kamionu, jenž vehementně ignoroval dopravní pravidla. Následný konflikt, který se vyostřil u semaforu a vyústil v potyčku.

Podle informací místní policie nastala první nepříjemnost, když 40letý řidič nákladního vozu s přívěsem začal předjíždět Škodu Superb, za jejímž volantem seděl muž ve věku 46 let. Řidič osobního vozu se v zatáčce nedržel vpravo a vjel do dráhy předjíždějícího kamionu, což vyústilo v kontakt obou vozidel.

Řidič nákladního vozu nepovažoval za potřebné zastavit a pokračoval v jízdě směrem k hranicím, pronásledován druhým řidičem. Jeho problematické chování pokračovalo, když se pokusil předjet jiné osobní auto a i zde vyvolal konflikt se řidičem. Jak sdělila policejní mluvčí, nákladní auto naopak zrychlovalo a přejíždělo do protisměru.

Napjatá situace pak dospěla k vrcholu na semaforu v Mikulovicích, kde cestu nákladnímu vozidlu zablokovali řidiči obou osobních vozů. Následovala výměna slov a nakonec i potyčka. Celkové škody na osobním vozidle a nákladním vozidle byly předběžně vyčísleny na 50 tisíc korun, zatímco dechové zkoušky u všech tří mužů byly negativní.