PLZEŇSKO

Místnosti v domácnosti, které se bez nástěnných hodin neobejdou

Do jakých místností hodiny patří?

Ať už se váš domov skládá pouze z jedné místnosti nebo třeba z deseti, existují pokoje, do kterých hodiny zkrátka patří.

Jaké to jsou?

  • obývací pokoj,
  • ložnice,
  • dětský pokoj – ideální pro dětské hodiny,
  • kuchyň,
  • předsíň.

Přehled o přesném čase v každé místnosti i učební pomůcka pro děti

Díky nástěnným hodinám umístěným v jednotlivých místnostech budete mít přehled o tom, kolik je hodin, ať už budete kdekoliv. Barevné a hravé dětské hodiny na stěně jsou také skvělou učební pomůckou pro ty nejmenší, kteří se teprve učí určovat čas. Zatímco hodiny umístěné v předsíni vás vždy informují o tom, jak velkou časovou rezervu máte.

Co místnost, to jiný požadavek na hodiny

Přestože se hodiny skvěle hodí do téměř každé místnosti v domácnosti, požadavky na jejich vzhled a vlastnosti se pokoj od pokoje liší. Nástěnné hodiny do kuchyně by měly být vždy umístěné na dobře viditelném místě od kuchyňské linky a ideálně opatřené průhledným krytem, aby nedošlo k jejich ušpinění. Nástěnné hodiny v obývacím pokoji mohou být bohatě zdobené a výrazné, zatímco hodiny v ložnici by měly být zejména tiché, aby nijak nenarušovaly váš spánek a spíše minimalistické, aby vás nijak nerozptylovaly.

Vlastnictví nástěnných hodin je téměř povinné. Díky nim totiž budete neustále v obraze. Nástěnné hodiny můžete využít jako učební pomůcku pro nejmenší nebo z nich vytvořit hlavní atrakci v obývacím pokoji. Ať už se rozhodnete vzhled hodin a jejich umístění v jednotlivých pokojích pojmout jakkoliv, nebudete svého rozhodnutí litovat.

Zdroj obrázku: photo_jeongh / Shutterstock.com