PLZEŇSKO

Půjčka na podnikání může být ještě dnes realitou

Hledáte dostupný úvěr, se kterým byste nemuseli podstupovat osobní schůzky a dlouhé telefonické rozhovory? Samozřejmě, nebankovní sektor vám vyjde vstříc.


Výhodou je online dohoda, která začne odesláním kontaktního formuláře. Co v něm nesmí chybět? Jednoduše, jde o základní osobní údaje a také IČO, díky němuž bude po ověření jasné, že opravdu aktivně podnikáte. Stačí tedy jen několik málo minut z vašeho osobního volna, nemusíte si domlouvat sezení na kamenné pobočce a ztrácet tak čas. Ten je totiž velice drahý, jak praví známý slogan!

K dispozici je až třicet tisícovek

Jde o snadnou cestu, která je dostupná pro všechny OSVČ. Naprostý nováček ve svém oboru nebo zkušený řemeslník? To o ničem nerozhoduje, šanci mohou využít oba. Půjčka na podnikání bude připravena ještě dnes, schvalovací proces je velmi rychlý a nenáročný. Zbývá jen jediné, pečlivě si promyslet, jakou částku budete v danou chvíli potřebovat. Záleží i na výdajových položkách, které právě řešíte. Výhodou je, že se o nich nemusíte nijak rozmluvit. Dokonce si je můžete nechat zcela pro sebe.

  • 5 000 Kč je základní suma, méně si půjčit nemůžete. Konkrétní důvody nikdo řešit nebude.

  • 30 000 Kč je maximální částka, o které lze jednat. Stačí na nákup nábytku nebo software?

  • Splatnost si vyberte podle svého. Minimum je tady 7 a maximum zase 30 kalendářních dnů.

Jen minimum osobních údajů

Co dalšího je zde velkou výhodou? Půjčka pro začínající podnikatele si vyžádá pouze několik málo osobních dat. Jednoduchá žádost, ve které nejsou žádné otázky navíc. Účel o ničem nerozhoduje a stačí ověřit totožnost a přidat do formuláře své IČO, díky němuž bude jasně patrné, že aktuálně podnikáte. Všechny podstatné formality mohou být vyřízeny ještě dnes, stačí vyplnit krátkou žádost.

komerční sdělení

Image by bertholdbrodersen from Pixabay