VYSOČINA

Velké Meziříčí hostí Kmínový festival

Zájmový spolek Český Kmín tradičně pořádá svou každoroční akci, která se letos odehraje v prostorách wellness centra Beauty&Beast ve Velkém Meziříčí. Tato výjimečná událost proběhne v sobotu 22. června 2023 od 10 do 17 hodin.

Program akce začne kulinářskou show, během které se účastníci mohou těšit na ochutnávky připravované špičkovými šéfkuchaři. Na pódiu se představí Martin Štangl, Pavel Brichzin a David Rejhon, jejichž umění zaručeně uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Hudební zážitek zajistí Maria Singer, cimbálová hudba Hantál a folklórní soubor Omladina, kteří se postarají o příjemnou atmosféru nejen k tanci, ale i k poslechu. Pro malé návštěvníky je připraven speciální program, kde nebude chybět skákací kombajn a králičí hop.

Návštěvníci si také mohou prohlédnout výstavu zemědělské techniky, která přiblíží moderní zemědělské stroje a technologické novinky. Pro děti jsou připraveny dárky a farmářské trhy nabídnou řadu regionálních potravin s možností jejich degustace.

Celým festivalem bude provázet oblíbený herec Petr Čtvrtníček ve spolupráci s lisařem-kmínářem Karlem Jonákem. Společně se postarají o zábavné a informativní průběh akce, která slibuje být skvělým zážitkem pro všechny věkové kategorie.

Nezapomeňte si tedy rezervovat sobotní den 22. června a přijďte se pobavit, dozvědět se něco nového a ochutnat lahodné speciality. Český Kmín a jeho partneři se těší na vaši návštěvu.